Szülők, ha a 16 éves lányotok megkérne, hogy vegyetek neki cigit, belemennétek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:55
21/27 anonim válasza:
Na aztán ha lezavar neki egy pofont vagy bünteti akkor azt hiszitek nem fogja szívni?dehogy nem,csak nem otthon.Mecénás is akad aki megveszi nekik,idősebb barát..Rojtosra beszélheti a száját,a káros hatásokról.Nem veszed meg?össze rakja a reggeli pénzt,vagy a zsebpénzből.Rosszabb esetbe meglop.Mondd meg neki szivja,mert úgyis fogja,de meg nem veszed és pénzt sem adsz rá..
22/27 anonim válasza:
Hát ha olyan fontos neki a cigi, akkor tényleg spórolja össze a reggeli pénzből, akkor egyen minden reggel kiflit, vagy spórolja meg ahogy akarja, de én nem segíteném ebben. Ha meg meglopna, azt nem tenné zsebre amit tőlem kapna.
23/27 anonim válasza:
Én vennék neki, azért mert ha nem tőllem szerzi meg akkor majd mástól. Ha cigizni akar úgy is fog hiába tiltom, a kamaszok már csak ilyenek, minél jobban tiltasz valamit annál jobban akarják. Lehet hogy magától is rájön hogy ez nem jó, és nincs semmi értelme.
24/27 anonim válasza:
Úgy látom csúnyán elbuktál a gyereknevelésben kérdező :P
Milyen hülye kérdés ez?
25/27 anonim válasza:
NEM! És ha venni akar akkor keressen rá pénzt, merthogy én nem adnék egy petákot sem az is biztos. Amúgy meg ha cigit vesz semmi pénzt nem adnék neki, még kajára sem. Ha ilyen nagylány akkor lássa el magát.
27/27 anonim válasza:
Nevelésből egyes.
Alapból úgy kell nevelni egy gyereket, hogy elutasítsa a cigarettát, a kemény alkohol fogyasztást és a drogokat.
Soha nem tiltották a szüleim a cigit, viszont magától értetődik számomra, hogy nem akarok büdös, sárga fogú, undorítóan köhögő, töredezett hajú lány lenni. Élből elutasítom. Úgyhogy nevelésből megbuktál. Szégyelld el magad.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!