Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ha a 16 éves lányotok...

Szülők, ha a 16 éves lányotok megkérne, hogy vegyetek neki cigit, belemennétek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, ha veszek, akkor kiskorú veszélyeztetése, ami börtönnel is büntethető-

Amennyiben nem, félő, hogy ellopja rá a pénzt.

2012. márc. 11. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Az erőszak nem megoldás,csak ha már nagyon pofátlan! Akkor is max egy jó nagy nyakleves az kész, vagy szobafogság 2 hétig. Ha te nem bírsz vele, kérd meg a barátnőjét, hogy beszéljen a fejével, hátha nagyobb hatással lesz rá, mint te. A szemében most te csak úgy is egy szimpla Ős vagy, de neki lehet hogy jobban el fogja fogadni ezt. Persze ehhez még az is kell,hogy a másik csajszika ne legyen olyan mint ő, mert akkor csak jól ki fognak beszélni, ki fognak röhögni, vagy rafkósan gúnyolódni fognak a hátad mögött. Neked kell a sarkadra állnod ebben a témában azt gondolom első lépésben.
2012. márc. 11. 21:21
 13/27 anonim ***** válasza:
56%
Fura a kérdés, mert ha téged kért meg erre, akkor csak jó és bensőséges a kapcsolat köztetek. Akkor pedig meg tudjátok ezt beszélni, nem?
2012. márc. 11. 21:21
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok szülő, de a kérdés nem egyértelmű.

Mi az oka annak a 16 éves lánynak erre a kérésre?

Ha csak kíváncsi, szeretné kipróbálni a cigit, és ezért kéri ezt, vennék neki. Egyrészt örülnék, hogy megbízik bennem, másrészt úgy gondolom, h tizenévesen mindenki kíváncsi, ha nem a szülővel, akkor a barátokkal, de ígyis- úgyis ki fogja próbálni. És akkor még a jobbik eset az, ha ott a szülő.

Hozzáteszem, h ez nálunk is kicsit így zajlott a családban. Apám vett nekem egy doboz cigit (sosem kérem), h ha akarom, itthon próbáljam ki. Kipróbáltam kétszer. Egyik alkalommal sem ízlett, azóta (14 éves korom óta) talán 2-3 szálat szívtam el (most 21 vagyok).

Ha viszont azért kérne meg erre a lányom, mert dohányzik, de nincs pénze rá, akkor természetesen megtagadnám a kérését.

2012. márc. 11. 21:29
 15/27 anonim ***** válasza:
De, még mit nem! Nem elég, hogy divatból rászokik egy olyan vacakra, ami az egészségét rontja, de még azt hiszi, finanszírozom neki! Kapna egy pofont és küldeném a szobájába.
2012. márc. 11. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:

Jól sejtem, hogy te inkább a lány vagy, mint a szülő? (ha nem jól, azt is megmondhatod)...

egyébként én a magam részéről nem venném meg neki. Mert én sem dohányzom, és feleslegesnek is tartom, egy 16 évesnek pláne nincs szüksége cigire...

2012. márc. 11. 22:09
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem vennék.

Ha akar úgyis fogja szívni, de nem segíteném benne.

Egy dohányos

2012. márc. 11. 22:34
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem. Ha olyan nagylány, hogy cigarettázzon, akkor legyen olyan nagylány is, hogy megkeresse rá a pénzt és megvegye magának.
2012. márc. 11. 23:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Soha!
2012. márc. 11. 23:54
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
igen. anno nekem is megvette anyum...úgyhogy ilyenekből nem csinálnék ügyet. ha szívni akarja, szívja....majd rájön, hogy nem is olyan jó az. 27/nő
2012. márc. 12. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!