Nikszu9911 kérdése:
Miért nem érti meg az anyukám, hogy minden álmom, hogy színésznő lehessek? Megkértem, hogy had jelentkezzek az RTL klub szereplő válogatására, erre ő azt mondta, hogy nem visz el BP-re a mama meg kiröhögött
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 19:11
11/15 anonim válasza:
A szinészet nagyon jó de nem 12 évesen. Rengeteg munka és erőltetett tempó van mögötte, ami nem egy gyereknek való. Várj pár évet nem veszítesz semmit.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Add le a jelentkezést, és majd értesítenek az időpontról és a helyszínről. Elképzelhető, hogy ha sokan jelentkeznek, nem csak Bp.-n lesz válogatás.
Bár egyet kell értenem az előző hozzászólókkal, ez nem 12 éveseknek való.
13/15 A kérdező kommentje:
leadtam a jelentkezést, ha mázlim van akkor nem csak Bp-n lesz ha nem akkor meg ez nem tudom szebben mondani szívás és lehet, hogy igazatok van és még várnom kellene :))
2012. márc. 12. 15:16
14/15 CarolineXO válasza:
Én jelentkeztem oda, de fogadni mernék, hogy nem kerülök be. :D
Ide nem tehetségeket, hanem eladható arcokat keresnek. Nőj még egy picit, hidd el, akkor is lesz lehetőséged.
15/15 anonim válasza:
Azért mégis megpróbálhatnád szebben mondani .....
( a #13-at )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!