Nem jött haza, félek, hogy baj történt. Mit csináljak?
Még együtt lakunk, de múlt héten szakítottunk, viszont egyikünk se tud azonnal hova költözni. Ma délután 5körül elindult a postára, de előtte váltottunk pár szót arról, hogy most akkor mi lesz, ő remélte, hogy azért majd csak megoldódik a dolog, én meg mondtam, hogy szerintem nem fog és mivel én is szomorú voltam, vagyok azt mondtam, hogy talán jobb lenne mindent elfelejteni.
Gondja van az alkohollal, ez az egyik indok, amikért a szakításra jutottunk, félek, hogy vagy elalszik valahol a hidegben, mert annyira részeg és kihül. vagy annyira részeg, hogy valamit csinált magával. Nem megyarországon történik mindez.
Hívjam az anyját? Bár ő se tud mit kezdeni, 600km-re van innen. Már körbejártam a várost, semmi. ha hívom a 112őt, ott meg elhajtanak a francba, hogy majd hazajön..
MI A JÓ FENÉT CSINÁLJAK????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!