Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy újra rendbe...

Mit tegyek hogy újra rendbe legyen az életem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,hát nem is tudomhol kezdjem.Elég rendben volt az életem,barátnőm akit nagyon szeretek,itthon is okés volt minden,kiderült hogy jön a baba is szóval minden tök rendben volt,boldog voltam.Ám 2 hete barátnőm úgy döntött lelép.Haza ment,itthagyott úgy döntött elhagy,miközben a mi babánkat várja.Ő ezt arra fogta hogy hiányzik a családja (az elején) amit megértettem,utánna jött az hogy azért mert nehéz anyagi körülmények között élek,most ott tartunk hogy azért mert döntésképtelen senki vbagyok szerinte...Ez volt a második pofon az után hogy itt hagyott...utánna jött az hogy nem lehet közöm a gyerekhez,mert az anyjáék meghalnának értük de én nem..Kérdem én honnan tudja??Miből gondolja?Szóval a lényeg hogy aláz,semmibe vesz bármit teszek nemjó,én vagyok a szar a szemét.Ezek után jött az amit nemtudok hova tenni,Örjöngök,török,zúzok,sírok a nap 24 órájából 14-et,és erősen félek attól hogy kárt teszek magamban.Úgy érzem ehez kevés vagyok,főleg azokután amit írt nekem "a gyereknek majd azt mondom el akartad vetetni"

Nem tudom mit tegyek kihez forduljak hogy enyhítsem ezt a betyár nagy fájdalmat??mit tegyek hogy szeressen?mert egyre jobban érzem azt hogy nem szeret :'( egyszerüen nem bírom :'( kérlek segítsetek.Remélem nagyjából lehetett érteni a problémámat.

Sziasztok.22/F

2012. márc. 5. 13:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem dül össze a világ akkor sem, ha nem megy vissza hozzád. Nem te vagy az egyetlen, aki így jár. Ha meglesz a kisbaba, feltétlen csináltass apasági tesztet, addig ne tegyél apasági elismerést. Előfordulhat, hogy nem te vagy az apa. Más gyermeke után ne fizess. De ha a tiéd, fizess majd utána és ragaszkodj ahhoz, hogy gakorolhasd apasági jogaidat. A gyerekről soha ne mondj le, mert ő nem oka semminek.
2012. márc. 5. 16:43
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Szanalmas vagy!!! Ilyen pasit en is otthagytnek
2012. márc. 5. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, szánalmas a keresztanyád. Lehet, hogy anyuci félrelépett és más kinlódik, mert anyuci szülei a fontosak.
2012. márc. 5. 17:09
 14/22 anonim ***** válasza:

ma 16:47

esélyed se lenne otthagyni, szerintem meg se környékeznek....

2012. márc. 5. 17:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Általában a nőket szokták otthagyni babával. Végre egy normális pasi aki akarja a babát!!! A csajnak mennyivel jobb így külön. Anyuciék fogják eltartani? Fogadjunk nem dolgozott életében és még nem tapasztalta mi az igazi nélkülözés. A családok nagyrésze szarban van, de összetartással többre viszik, vagy legalább együtt vannak. Mond meg a barátnődnek, hogy ne legyen önző, mert annak a gyereknek apa is kell!!!! Érvelj neki, és mond el mennyire szeretnéd a kicsit is és őt is. Az apasági teszt se mellékes, mert lehet, hogy tényleg nem a tied, s miközben te szarul érzed magad ő azzal a másikkal van.

Nem értem mért nem tudják megbecsülni a lányok a normális pasikat és fordítva. Én nagyon drukkolok neked.

2012. márc. 6. 13:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Nos a baba 100%-ba az enyém együtt éltünk mással nem is tudott volna lenni.Ezt kérdezem én is hogy oké nem vok gazdag de a szivem a helyén,mért nem lehet megbecsülni,miért vok emiatt szánalmas.Sajna azon kevesek közé tartozok akiknek fontosak az érzések mind másé mind a sajátom.Nem érzem magam szánalmasnak emiatt,kedves szánalmas kommentelőnek pedig üzenem: nem te hagynál el!én nem foglalkoznék egy ien érzéketlen,semmien emberrel!!beszéljek a szüleivel? ha lehetne az anyja idegbeteg itt verte mefg a saját lányát nálunk mikor ideszökött hozzám...szóval vele ezt teszi mit tesz egy idegennel? :\
2012. márc. 6. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:

15-dik válaszoló vagyok: Egyáltalán nem vagy szánalmas, hanem végre egy normális pasi, aki válallja a felelősséget és a babát is akarja. A barátnőd nem normális, hogy hazament. Minden családban vannak gondok, ritka a gazdag réteg, de az olyan is. Igazán megbecsülhetne téged. Továbbra is nagyon drukkolok nektek. A pénz meg nem minden (jó ha van), de a szeretet többet ér. A család az első. Próbálj meg beszélni a barátnőddel. Vigyél neki egy szál virágot vagy bonbont. Mond meg mennyire szereted és mondja el mi volt az oka, hogy elment, hátha változtatni tudtok rajta (kettőn áll a vásár). Ne hagyd annyiban!!!Érvelj neki, mért jobb veled, mint a szüleivel. Gondolkozzon el azon, hogy annak a picinek szüksége van apára, és te nagyon szereted!Mindenféleképp beszéljétek meg! Majd írj, hogy mi lett az eredmény.

(23 hetes kismama)

2012. márc. 7. 11:22
 18/22 A kérdező kommentje:

Ezen az érvelés dolgon már réges rég túl vagyok,válasznak ezeket kaptam:

1:az anyja meg az apja meghalna a gyerekért de én nem.

2:ha nem leszek is szeretni fogják..

én ezek után nem tudok mit mondani,azt mondta ide nem jön,rendben szereztem albérletet egy időre ugyanis sok pénz van kilátásba egyéb okokból.amiből lakás lesz meg ami az élet elkezdéséhez kell és bőven maradna még erre-arra.a lényeg h ezeken túl vagyok egyszerüen nem tudom mármit érez,váltig állítja h szeret,elvárja h mindent megtegyek míg ő otthon happy.de amit eddig tettem elfelejti,saját anyámmal száltam szembe érte,az ő anyjától is megvédtem.lelkileg nem bírom már.ennyi idősen ez a nyomás nekem sok,nemrég halt meg apukám,most ez is...hatalmas erők kellenek nekem ahoz hogy butaságot ne csináljak.nem arról van szó én elbírom viselni a gondokat elég erős ember vagyok lelkileg de ez nekem ennyi idősen nagyon sok,csak családot szeretnék,nem bulizok pedig Dj-ként dolgoztam de feladtam érte/értük.de ez nekem most hatalmas teher.nem érzem hogy meg tudok vele bírkózni.

2012. márc. 7. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Először is fogadd együttérzésemet! Továbbá pedig azt mondom újra, hogy nem eszik olyan forrón a kását, ahogy főzik. Tudod, tapasztalatból mondom, hogy a női büszkeség, makacskodás meg a makrancosság a szülőszoba küszöbéig tart. Belép egy valaki, kifelé már más jön, nem ugyanaz. Ő is adja majd alább. Történhetett köztetek valami amit nem osztasz meg a nyilvánossággal, nincs ezzel gond, ha olyasmi, ami megbocsátható akkor hidd el, hogy meg fogja bocsátani. Arra vigyázz, hogy az egyenes utakról ne térj le, mert a világon nincs az a nő, vagy az a pénz, ami megérné. Az önbecsülésedet pedig állítsd helyre, mert más sem fog többre becsülni, csak annyira amennyire te becsülöd magad. Maholnap édesapa leszel, aszerint viselkedj. Na, csak keményen, mint a Rolling Stone's!
2012. márc. 7. 14:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sok ez neked ennyi idősen, meg a töbi dologgal Ezért az első számú feladat most, hoyg magadat megtartsd! A lány, meg a babátok nem fog elszaladni. Erősítsd meg magadat és aztán rendbe teszed az életedet! Először is a munkád legyen rendben! Aztán tartsd be anapirendet, tarts rendet magad körül, tartsd rendben magad, egyél. És keress elő eg yrendes, megbízható barátot, akivel tudsz találkozni, beszélgetni.És minden baj ellenére legyen minden nap eg yfél órád, amikor olyasmit csinálsz, amit szeretsz, amiben örömedet leled. Ez azért fontos, hogy meg tudd őrizni a lelki egészségedet, amire szükség lesz. Nyugodtan fogadd el a környezeted segítségét, támogatását, ezt ki kell most használnod. Minden rendbe fog jönni, csak tarts ki! Mindent meg fogsz oldani, de időbe telik!Egyelőre ne meditálj azon, hoyg szeret vagy nem, csak találkozz a barátaiddal, pihenj egy kicsit. Szenvedni sem lehet egész nap, mert elfáradunk.
2012. márc. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!