Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mi értelme van az...

Szülők! Mi értelme van az együtt alvás tiltásának?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt barátnőmmel, ő 16, én 18 vagyok és a szülők nem engedik, h együtt aludjunk, mert akkor jaj...

Mert azt hiszik, h csak este meg éjszaka lehet ágyba bújni.

Még mindig abban a hitben vannak, hogy szűz közben meg már az első találkozáskor volt petting.

Barátnőjeéknél ue. van, pedig a csaj már volt hármasban is két pasival és akkor...

Szal nem értem én ezt.

Belegondoltatok már abba, h a kis szűz lányotok lehet, h már nem is szűz?meg h már két pasival is csinálta egyszerre?

2012. márc. 2. 14:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
23%
Vagy az anyós jelölt irigy kicsi lányára. Neki már nincs ilyenben része. Ezért mondják, hogy úgy lessz jó anyósod ha őt is karban tartod.
2012. márc. 2. 15:22
 12/37 anonim ***** válasza:
74%
8.! Igazat adok neked, de nézd, ha a gyerekeid megkapják a maximális szeretet, törődést, gondoskodást, eszükbe sem jut máshol keresni a figyelmet. A korán elkezdett szexuális élet nem is annyira a testi örömökről szól, inkább valami lelki éhség enyhítését szolgálja.
2012. márc. 2. 15:25
 13/37 anonim ***** válasza:
74%
12: szerinted 30-40 évesen és afölött már nem is szexelnek az emberek?? Milyen féltékenységről beszélsz.. Épp akkor kezd az ember kinyílni, a testét jobban felfedezni. Főleg a nőkre igaz ez. Visszagondolva, hogy tinikoromban mit szerencsétlenkedtem, nyafogtam, állítom, hogy most 30 fölött ezerszer jobb a szexuális életem. Mire legyünk féltékenyek?
2012. márc. 2. 15:32
 14/37 anonim ***** válasza:
43%
Hát, akkor már inkább itthon szexeljenek a szobájában, mint egy parkban... Így is, úgy is csinálják.
2012. márc. 2. 15:40
 15/37 anonim ***** válasza:
66%

Azért tiltja, mert félt téged, és szeret téged. És átvállalja azt a felelősséget, amit neked kéne érezned, de még csak kapargatod. És nem attól félt, hogy ne maradj szűz, vagy hogy neked ne legyen jó, hanem olyan dolgoktól, amikkel elszúrhatod az életed, és az neki legalább úgy fog fájni, mint neked. Ha te is szereted és tiszteled, megpróbálod megérteni.

(én is tiltanám az asszonynak az együttalvást, de már nem lehet :D )

2012. márc. 2. 15:46
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

18 éves fiamnak másfél éve van komoly barátnője, a leányzó 1 évvel fiatalabb. Én úgy vagyok vele, hogy nyugodt körülmények között jobban oda tudnak figyelni a védekezésre, mintha bujkálniuk kellene, így megengedem, hogy együtt aludjanak, ha itt van a lány. Csakhogy az Ő szülei meg tiltják. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az én fiam nem aludhat náluk, ha pedig a lány jön, azt kérik, hogy mi is legyünk itthon. Hát erre mit mondjak? Ez az igazi struccpolitika. Gondolják, hogy az ágy mellett fogok állni egész éjjel, és figyelem Őket? A tiltásnál jobban hiszek a felvilágosításban, és a védekezés lehetővé tételében. Nálunk a férjem vett először óvszert a gyereknek, legyen nála, ha úgy adódik. A lány meg velem jött el nemrégiben fogamzásgátlót íratni.

Kicsit olyan ez, mint az alkohol kérdése. Ahol nagyon tiltják, stikában fog inni a gyerek, és ha nincs kontroll alatt éppen, nem fogja ismerni a mértéket. Mi kicsi koruktól engedtünk egy-egy korty sört, ha éppen nagy ritkán mi is ittunk. Még egyik gyerek sem jött haza spiccesen, de itthon simán kérnek még egy fél pohárral, ha jól esik nekik.

2012. márc. 2. 15:52
 17/37 anonim ***** válasza:
70%
ez nagyon gáz amiket írtál......
2012. márc. 2. 15:58
 18/37 anonim ***** válasza:
28%
Én is ezt szoktam,írni,nekem anyám biosz tanár tudta hogy úgy se tilthatja meg,és inkább otthon legyek biztonságba,mint bokorban, vécében, liftben,mondjuk a lift így is megvolt,adrenalin miatt.Az ilyen szülők döbbenek meg leginkább mikor a kislányuk teherbe esik,vagy épp össze szed valami nyavalyát,meg mikor a jó kislányról kiderül rég nem babázik,hanem grupizik.Ez struccpolitika,anno csak ágyban volt szex misszionárius pózban azt hiszik így maradt,pedig fényes nappal is lelhet tolni egy menetet kis ujjazást szopkodást a suli budijában.A vulgáris stílusért sorry,de ez az igazság.A mai lányok már 14 évesen több tudnak mint az anyukák.
2012. márc. 2. 15:59
 19/37 anonim ***** válasza:
48%
Miért gáz, amit írtam?
2012. márc. 2. 16:02
 20/37 anonim ***** válasza:
90%

"már az első találkozáskor volt petting"

Bocs, de ezen kicsit kiakadtam.

2012. márc. 2. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!