Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám kirakhat a házból...

Édesanyám kirakhat a házból JOGILAG?! (Nem fizikailag, hogy kicseréli a zárat, stb. )

Figyelt kérdés

23 éves leszek, egyetemista lány, mellette szeptember óta állást keresek, kisebb-nagyobb sikerrel. Most éppen nincs munkám. Van egy olyan barátom, aki tipikus rosszfiú, és ez anyámnak nagyon nem tetszik, mindent megtesz, hogy szétválasszon minket (pl. nem engedi be a házba, fenyegetőzik, hogyha nem szakítok vele, akkor kirak itthonról, meg ilyenek). Azt várja el, hogy cserébe, mert ő eltart, azt csináljam, amit ő mondd, az legyen a párom, akit ő megenged. (Ő eltart = nagymamám nyugdíjából, apukám tartásdíjából, anyám pasijának pénzéből élünk mindannyian egy háztartásban, mivel anyám összes pénze hiteltörlesztésre megy el.)

Szeretném megkérdezni, hogy megteheti-e, hogyha egyszer elmegyek itthonról, kizár a lakásból úgy, hogy a holmijaim bent vannak? És ha az állandó lakcímem ide van bejelentve, simán bemehet az önkormányzathoz, és kijelenthet? Nem foghatja rám, hogy nem élek itt életvitelszerűen, mert minden nap itthon vagyok, takarítok is, a házimunkában is segítek, eljárok boltba, postára, és erre tanuk is vannak.

2012. márc. 1. 15:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Olyan a fejem, hogy drága édesanyámnak még azt is eltűröm, hogy felpofozzon, lek*rvázzon, lehordja a barátomat is mindenféle cigánynak, OK NÉLKÜL! Csendben ülök, és tűrök, mikor a fejemhez vágja a dolgokat. Szóval ez nonsense...
2012. márc. 2. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert minden anya szereti a gyerekét,és nem a punciját részesíti előnyben,ja mert minden anyós olyan kedves hogy nem azon áskálódik hogy rakjon keresztbe apuka mindig imádja ha utánpótlás jön,sose lép le új nővel.Perzse mindig a kérdező ha hibás,engem is lehordott itt mindenki amiért egy kérdésnél kiírtam,hogy utálom apámat,és nem beszélek vele,közelébe nem megyek,és nem érdekel hol van,melyik híd alá megy,amiért kisbabaként bántalmazott,ja biztos én voltam a rossz szemét csecsemő,mert nem hagytam tévézni szent apukámat.Gondolkozzál már!Nem minden fekete és fehér.
2012. márc. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!