Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok mit vegyek...

Mit ajánlanátok mit vegyek egy hároméves kisfiú szülinapjára? Aki a keresztfiam

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyat amit szeret.Kérdezd meg a szüleit,hogy van e olyan mesefigura akiért odáig és vissza van,nah olyat kell venni és siker:DKerim fia pl 3 évesen Spongyabobot imádta,úgyhogy olyat vettem neki,aztán meg Narutót vagy a Yugioht:Dutána olyat,csak kérdezd meg h nincs e neki olyan amit vetél mert gáz ha olyat kap ami már megvan:D
2009. jún. 7. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
egy kis ajándékot vagy pénz a szülőknek.
2009. jún. 7. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A LEGO-t szeretik a kisgyerekek, mindenféle korosztálynak valót lehet kapni és árban is kiválaszthatod a neked megfelelőt. Vannak kisdobozosok egy-két ezerért, vagy ha többet szánsz rá, akár többtízezerért is kapsz készleteket. Ezerféle figurát lehet összerakni, választhatsz rajzfilmmel kapcsolatos figurákat, díszleteket, járműveket, vasutat, épületeket, akár egész városrészeket a kisfiú érdeklődése szerint.
2009. jún. 7. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Én a pénzt semmiképpen sem javasolnám, mindenképpen valami kézzel foghatót kapjon, mert a pénzzel ő még nem tud mit kezdeni. Még ha valami ajándékot is vesznek a szülők abból a pénzből, amit tőled kapnak, akkor sem olyan lesz a gyerek számára, mintha kapott volna tőled valamit.

Ha játékot akarsz, ez segíthet:

www.tulli.hu

Itt kor és nem szerint tudsz keresni a játékok között. Hátha találsz valami aranyosat, ami jó lehet.

2009. jún. 7. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én LEGO-ra szavazok (ahogy valaki már írta), és létezik olyan, amit ez a korosztály is használhat, abból nem fontos, ha több van neki, mert azt épít, amit akar, és minél több van, annál jobb. Én nagyon szerettem, sőt, már felnőttem és még most is szívesen leülök néha lego-zni, pedig én nő vagyok, de öcsém is, mi állandóan lego-ztunk. :-)
2009. jún. 7. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Valoban, a lego jo otlet! A pàrom keresztfiànak is azt vettunk a harmadik szulinapjàra,illetve egy " spiderman-jelmezt" :), imàdja a gyerkoc spidermant, a nagyszuloktol pokemberes matracot kapott, tolunk meg ezt a szerelést...Két napig jàrt-kelt ( a vàrosban is) Pokemberes jelmezben :D:D:D
2009. jún. 7. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Tavaly volt a keresztfiam 3. születésnapja, és tudni kell róla, hogy imádja az autókat. A család összes tagjától valamilyen autót kapott. (Szóval képzelheted, hogy majd kiugrott a bőréből) Volt tűzoltó autó, kukás autó, traktor, kis távirányíthatós autó, autós könyv, stb. de a vonatot is szereti sínekkel.
2009. jún. 7. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
azért szoktam pénzt adni mert a szülők tudják igazán mire van a gyereknek szüksége.az én körömben így van.
2009. jún. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!