Távkapcsolatban élők, hogy bírjátok ki, amikor megint el kell válnotok egymástól?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem kitéptek belőlem egy darabot, és minden alkalommal csak rosszabb lesz. Tudom, hogy ki kell bírni, de annyira nehéz. A bizalommal nincs gond, tudunk beszélgetni is, de akkor is hiányzik. És itt nem csak párszáz kilométerről meg egy-két hétről van szó, hanem több, mint 5000km és minimum 1,5 hónap, de inkább több..:(2012. febr. 27. 00:03
11/13 anonim válasza:
Sajnálom, de így azt kell mondjam nem sok jövőjét látom az egésznek, lehet még húzni egy darabig, de valamelyikőtök előbb-utóbb feladja. Mert ez így nem kapcsolat.
12/13 anonim válasza:
Szia! Én a párommal 16 hetente találkozom 12 napot. Azért, mert ő tavaly októberben kiment külföldre dolgozni. Nagyon rossz az elválás bár mi 2 együtt töltött év után "váltunk így el". És tudom, hogy kb 2 év és nem így lesz. Remélem nálatok megoldódik, hogy egyszer már nem kell elmennie. Addig is kitartást. Ha szeretitek egymást ki kell bírnia a kapcsolatnak.
13/13 anonim válasza:
Szia!
MI több, mint 3 éve voltunk együtt párommal, de most hétvégén, úgy döntöttem, hogy nem csinálom tovább. Szeretjük egymást, de ez a több mint 3 év utazgatással ment el, általában én utaztam hozzá. Ő nem akar a környékre költözni, és én sem akarok oda költözni (100 km van közöttünk). Nekem van egy jó, biztos állásom itt, neki pedig nem hivatalos az állása. Nem látjuk értelmét, ő is mondta már ezt, és én is beláttam. Ennek ellenére ő még folytatta volna velem, és én is szívesen lennék még vele, de minek? Rossz időben találkoztunk. :( Most elég sz.r érzés, de muszáj lesz kibírni....
25/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!