Mit szólnátok, ha a párotok el akarna menni egyedül bulizni, miközben ti törött lábbal otthon fekszetek?
Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett: 1 estéről lenne szó, a párotok ismerős társasággal menne, és ti tudnátok a lakásban mankóval közlekedni.2012. febr. 24. 14:35
11/19 anonim válasza:
Felőlem mehetne,de szerintem erőszakkal se tudnám elzavarni,nélkülem nem szeret sehova menni.
12/19 anonim válasza:
Megkérném, hogy mielőtt elmegy pattogasson nekem egy nagy adag kukoricát és hozzon be inni. Aztán jó szórakozást kívánnék neki és hozzátennem, hogy jó legyen és vigyázzon ránk! Kb ennyi. :)
13/19 anonim válasza:
téged miért zavarna kérdező?
Ha eddig nem ment sehova egy eset igaszán nem gáz
14/19 anonim válasza:
Menjen, miért ne mehetne? Volt hogy a társaság ment korizni, én beteg voltam, de mondtam a páromnak, hogy menjen ő is velük, tudom hogy szeret korizni. Ha eltöröm a lábam, nem várnám el hogy akkor ő se csináljon semmit amit én nem tudok....talán neki is mankóval kéne járnia? :))
15/19 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy a férfinek és nőnek komoly kapcsolatban is megmaradjon az önálló egyénisége. Nem szimpatizálok azokkal a párocskákkal, akik onnantól hogy összejöttek, már szó szerint "egy test egy lélek". Azaz a pasi már egy töketlen ha nincs vele a csajszija...vagy nem is hajlandó a csajszi nélkül moccanni sem....
16/19 anonim válasza:
Azt mondanám, menjen nyugodtan, én meg megnéznék egy filmet itthon. :)
17/19 anonim válasza:
Menjen...Mi ebben a probléma?
18/19 anonim válasza:
Nekem szívem szerint a program nem tetszene,ahova menne,de ettől függetlenül elengedném (de legbelül nem szívesen).
Áthívnám a barátaimat társasozni vagy filmezni:)
19/19 anonim válasza:
csak ha jó előre közli, hogy áthívhassam a barátnőmet csajnapra :) vagy egyedül megnéznék pár olyan filmet, amit ő ki nem állhat :D
én sem vagyok híve ennek a nőjünk össze témának. általában bulizni is külön járunk, mivel engem nem kötnek le az ő haveros programjai, és nekem is jó egy kicsit úgy társaságban lenni, hogy nem azon aggódok, hogy ő jól érzi magát vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!