Miért érdeklődik utánam az exem?
Figyelt kérdés
Kb:1 éve elment nagy haraggal,most meg utánam érdeklődik az ismerőseimnél.2009. jún. 5. 21:00
1/6 anonim válasza:
Vagy azért mert megbánta, hogy elhagyott vagy pedig, mert ilyen az emberi természet. Az emberek alapvetően kíváncsiak és ezért érdeklődnek.
2/6 anonim válasza:
Háát:) ha magamból indulok ki, akkor azért mert nem tud elfelejteni. Nekem is van olyan exem, akivel haraggal váltunk el, és a mai napig nem tudom elfelejteni....pedig már férjem van, gyerek...stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi is haraggal váltunk el,utoljára mondtam h innen többé nem ismerlek és ehhez is tartottam magam.
2009. jún. 5. 22:56
4/6 anonim válasza:
Ohh!Az én exem 10 év után jött szerelmet vallani.Nem gondolta,hogy most dobom a családomat miatta,mert neki most jutott eszébe hogy mégis én vagyok neki az igazi?!Pedig majd meg haltam utánna,ugy szerettem tiz évvel ezelött,mára elmult.Szerintem ne foglalkozz vele,csak érdeklödjön és lássa hogy van életed nélküle is!
5/6 anonim válasza:
Van egy ilyen embertípus, akire ez kifejezetten jellemző. Mindig az kell neki, ami elérhetetlen! Ne félj, ha visszakapna, valószínűleg megint dobbantana egy idő után.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,nem akarok már semmit.
2009. jún. 6. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!