Mi tévő lehetnék? Valami tanács?
Nem hinném hogy itt érdemleges választ kapnál a kérdésedre. Senkinek fogalma sincs min vesztetek össze az anyossal. Söt még ahogy írod a férjed sem tud igazságot tenni, akkor itt akármelyik olvasó hogyan tudna?
Ha a saját lakásotokban laktatok akkor miért költöztél el? Ha meg az anyósnál laktatok, akkor ott ö az úr az ö háza az ö vára. Miért nem laktok az anyukádnál, és látogatjátok az anyóst mikor haza jön a férjed?
nem neki szülted a gyermeket.
Figyelj,ültesd le a párodat és mondd el neki Te is a verziódat hogyan történtek a dolgok.Aztán döntse el kinek hisz.De egy felnőtt normális ember fejét senki nem tudja tele dumálni.Ilyen nincs.A saját eszével gondolkodik mindenki.Aki tudja hová kihez tartozik annál ez nem is lehet kérdés kihez megy haza.Még ha tudom,hogy nincs is a páromnak igaza az anyámmal szemben,akkor is meghallgatom és megbeszélem vele.Amelyik felnőtt embert az anyja tudja befolyásolni irányítani,az gyerek még anyuka kisfia,de van aki ebből nem is nő ki soha.Na az ilyen pasitól mentesen meg az Isten minden nőt.Ha a Te párod nem tudja ki mellett a helye,kikhez tartozik az régen rossz.Egy család házaspár életére hogyan lehet ekkora hatással bárki???Normális esetben sehogy sem.Vagy akkor neked ezek szerint mindig attól kell függnöd,hogy anyóson milyen ing van?Ez nem normális élet így.Az anyját szeresse tisztelje mindenki,de aki már megházasodott annak a családja házastársa legyen a legfontosabb,és az első helyen az életében.Beszéljétek meg,aztán döntsetek hogyan tovább.
(Én őszintén megmondom,hogy ha ilyet tapasztalnék a férjemen én nem magyarázkodnék az tuti.Ha ennyit érek érünk neki,akkor higgyen amit akar.Vegye el anyukát ha ekkora hatalma van felette,én nem szállnék vele ringbe.)
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de még elég fiatalnak tünsz a kérdésed alapján.
Szegény párod honnan tudhatná, hogy mi volt, amikor nem volt otthon? A legjobb, ha NYUGODTAN elbeszélgetsz vele, megkérdezed, hogy mi volt az, amit az anyja mondott és azért megharagudott rád? A te gondjaidat is vagy mond el neki, vagy - sokszor könnyebb - ird le neki egy levélben, add oda, azzal, hogy azért irtad, mert ugy könnyebb rendezetten leirni a problémákat. (És lehetöleg kissé átgondoltabban, mint itt a kérdésedet, nem könnyü megérteni, hogy pontosan mit is gondolsz - ez nem támadás a részemröl, csak jóindulatú tanács)
Az érthetö, hogy ilyen kicsi babával még kiegyensulyozatlan vagy, de ha szereted a párodat, akkor ne dobj ki mindent, amit eddig felépitettetek. Ha most hazajön végleg, akkor vedd ugy, hogy ujra tudjátok kezdeni a közös életeteket - de ha lehet, akkor tényleg külön, vagy legalább is ugy, hogy ne szóljon bele senki kivülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!