Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő lehetnék? Valami tanács?

Mi tévő lehetnék? Valami tanács?

Figyelt kérdés
párom németbe dolgozott.még nem volt itthon összevesztem anyóssal,haza is költöztem szüleimhez 5 hós babámmal.ma hazajött a párom.úgy veszem észre hogy az anyja tele dumálta a fejét.az anyánál van a férjem.ennyire szeretett hogy elhisz rólam bármit.mi a f@sznak szültem neki akkor gyereket.ne értsetek félre imádom akislányomat ő az életem értelme.de majd belehalok annyira fáj hogy nem hisz nekem.mellettünk volna a helye,miért teszi ezt?megszakad a szivem.anya azt mindja adjak neki időt hagy gondolkozzon,de mit kell gondolkodnia.egyszerű szeret vagy nem.ha nem szeret akkor mondja meg hogy legyen vége.mit tehetnék?
2009. jún. 5. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy itt érdemleges választ kapnál a kérdésedre. Senkinek fogalma sincs min vesztetek össze az anyossal. Söt még ahogy írod a férjed sem tud igazságot tenni, akkor itt akármelyik olvasó hogyan tudna?

Ha a saját lakásotokban laktatok akkor miért költöztél el? Ha meg az anyósnál laktatok, akkor ott ö az úr az ö háza az ö vára. Miért nem laktok az anyukádnál, és látogatjátok az anyóst mikor haza jön a férjed?

nem neki szülted a gyermeket.

2009. jún. 5. 21:01
 2/14 A kérdező kommentje:
anyósnál laktunk.és igen kijelentette hogy az az ő háza,csak az a miénk ami a szobába van.hozzáteszem már rég nem lenne háza ha a férjem nem pénzelné(jelzáloghitel van a házon).5 évig csak ugrált rajtam a sógornőm(egyébként mindenkin pattog),anyósommal kb egy éve romlott meg a viszony ,addig nagyon jóba voltunk.mikor terhes lettem se túlzottan érdekelte őket,kutyát hoztak a házba(bentre).é azért se szólhattam.mikor megszületett akkor már jó volt nekik a baba.nem csak akkor kellett volna szeretni mikor már megvan.sokat eltűrtem,nem szóltam a páromnak sem.ez volt a baj.inkább mondtam volna el mindent.most utoljára mikor előjöttek a sérelmek nem hagytam magam.este 9-kor jöttem el a babával,és az anyósomat hidegen hagyta hogy hálózsékba viszem a kicsit(apukám jött értünk kocsival)
2009. jún. 5. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Nézd, úgy tűnik, mindenki mindenkivel ideges, mindenki a maga igazát és tulajdonjogait hajtogatja, ez bizony jóra nem vezet. Ha te szeretnéd, hogy család legyen, próbálj meg békességet teremteni. Úgy kell kezdeni, hogy először is magadban. Aztán majd belőled fog átterjedni a többiekre. Ha ezt akarod, akkor ilyeneket felejts el, hogy "nem hagyom magam", meg hogy" mért nem szeretett akkor, meg ekkor" ezek a dolgok senki ellen nem irányulnak, csak egyszerűen mindenki szeretné, ha neki lenne igaza. Ez ilyen (primitív) emberi dolog. De ha egy ember elkezd példátmutatni, mondjuk te, akkor fokozatosan elterjed a békesség. Bátorság, vágj bele!
2009. jún. 5. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha a férjed külföldön dolgozik, miéert nem a Te szüleidnél laktok, amikor meg a férjed hazajön, akkor ő is csatlakozik hozzátok, anyóshoz meg vendégségbe mentek csak. Valahogy el kell simítani a konfliktust, mert a párodnak mégiscsak az anyja. Ráadásul anya csak egy van.
2009. jún. 5. 22:09
 5/14 A kérdező kommentje:
én befejeztem,úgy értem hogy már nem bizonygatom az igazam,nem mondok senkiről semmit.de ők meg elhordanak mindennek.abból gondolom hogy először hozzánk jött a párom,látszott rajta hogy fáj neki.utána ment az anyához.na onnantól teljesen máskép viselkedik,tiszta ideg,hozzám se szól.sőt nem is miattam jön hanem a gyerek miatt,ami nem baj sőt szeresse a gyerekét,mert az övé.ismerem,tudom hogy tele beszélték a fejét hogy ellenem uszítsák.ilyen nagy fájdalmat még sosem éreztem,
2009. jún. 5. 22:10
 6/14 A kérdező kommentje:
úgy néz ki hogy végleg hazajött külföldről.de azért mert valaki anyós akkor már neki mindent szabad?és neki nem fáj hogy a fiát boldogtalannak látja?ezt most elsősorban anyósoktól kérdezem.ti örülnétek ha gyereketek boldogtalan lenne?
2009. jún. 5. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,ültesd le a párodat és mondd el neki Te is a verziódat hogyan történtek a dolgok.Aztán döntse el kinek hisz.De egy felnőtt normális ember fejét senki nem tudja tele dumálni.Ilyen nincs.A saját eszével gondolkodik mindenki.Aki tudja hová kihez tartozik annál ez nem is lehet kérdés kihez megy haza.Még ha tudom,hogy nincs is a páromnak igaza az anyámmal szemben,akkor is meghallgatom és megbeszélem vele.Amelyik felnőtt embert az anyja tudja befolyásolni irányítani,az gyerek még anyuka kisfia,de van aki ebből nem is nő ki soha.Na az ilyen pasitól mentesen meg az Isten minden nőt.Ha a Te párod nem tudja ki mellett a helye,kikhez tartozik az régen rossz.Egy család házaspár életére hogyan lehet ekkora hatással bárki???Normális esetben sehogy sem.Vagy akkor neked ezek szerint mindig attól kell függnöd,hogy anyóson milyen ing van?Ez nem normális élet így.Az anyját szeresse tisztelje mindenki,de aki már megházasodott annak a családja házastársa legyen a legfontosabb,és az első helyen az életében.Beszéljétek meg,aztán döntsetek hogyan tovább.

(Én őszintén megmondom,hogy ha ilyet tapasztalnék a férjemen én nem magyarázkodnék az tuti.Ha ennyit érek érünk neki,akkor higgyen amit akar.Vegye el anyukát ha ekkora hatalma van felette,én nem szállnék vele ringbe.)

2009. jún. 5. 22:38
 8/14 A kérdező kommentje:
utolsónak.azt hiszem igazad van.én se harcolok érte.ha szeret úgy se enged el ilyen könnyen.higgyen neki,az ő baja.ja szereti az anyját mert az apja már meghalt és még élt se volt jó a viszony köztük.az eszemmel tudom mi a helyes,de a szívem .... szóval értitek.
2009. jún. 5. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de még elég fiatalnak tünsz a kérdésed alapján.

Szegény párod honnan tudhatná, hogy mi volt, amikor nem volt otthon? A legjobb, ha NYUGODTAN elbeszélgetsz vele, megkérdezed, hogy mi volt az, amit az anyja mondott és azért megharagudott rád? A te gondjaidat is vagy mond el neki, vagy - sokszor könnyebb - ird le neki egy levélben, add oda, azzal, hogy azért irtad, mert ugy könnyebb rendezetten leirni a problémákat. (És lehetöleg kissé átgondoltabban, mint itt a kérdésedet, nem könnyü megérteni, hogy pontosan mit is gondolsz - ez nem támadás a részemröl, csak jóindulatú tanács)

Az érthetö, hogy ilyen kicsi babával még kiegyensulyozatlan vagy, de ha szereted a párodat, akkor ne dobj ki mindent, amit eddig felépitettetek. Ha most hazajön végleg, akkor vedd ugy, hogy ujra tudjátok kezdeni a közös életeteket - de ha lehet, akkor tényleg külön, vagy legalább is ugy, hogy ne szóljon bele senki kivülálló.

2009. jún. 5. 22:59
 10/14 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.sajnos tényleg buta,mert az elejétől kezdve el kellett volna neki mondanom őszintén ami bántott.még külföldön dolgozott beszéltünk és akkor még azt mondta hogy megoldjuk,megyünk albérletbe vagy kölcsönt veszünk fel.de most teljesen rideg velem,ebből gondolom hogy rendesen elmondtak mindennek.biztos fáj neki meg kételkedik,mert akkor ha egy kicsit se szeretne kerek-perec kimondaná hogy ennyi volt.nem?
2009. jún. 5. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!