Hasznos-e, ha egy kamaszlány szemébe mondják a szülei a negatív tulajdonságait?
hát az attól függ amikor ez a módszer én folyton viszatámadok és csúnyán összekapok mindenkivel nekem senki ne szóljon semmit nem teszek semmi rosszat csak néha elfelejtek dolgokat és vagy nincsrá időm ezért ugy leszoktak cs.szni hogy nemigaz...ezen kivagyok akadva sokszor tudom hogy vannak hibáim de nehezemre esik midnig jópofizni. mindig nekem kell játszani az engedékeny felet.
a korombeliekhez képest aszkéta életet élek és lassan már utálok élni..semmit nem szórakozok ami nem is hiányzik nincsenek barátaim se jó haverjaim ja és az is baj hogy nem járok el szórakozni. ha egyszer nem igénylem, akkor minek.. és mert egyszer nem mentem el egy iskolai délutáni ünnepségre ahol semmi más nem volt csak néhány magát nagynak képzelő tanár jópofizott a környékről összegyűlt vezető személyeknek, magyarul számomra érdektelen és undorító ünnepség, azért is le lettem cseszve otthon mert hogy miért nem vettem részt az iskola életében..hhát pont nem érdekel hogy mit csinálnak egymás közt, meg hogyan díjazzák egymást. ha én díjaznám őket megnézhetnék magukat...szóval én legutobb ezeken akadtam ki és ezek nem rossz tulajdonságok csak ha apró jelentéktelen lényegtelen dolgok miatt cseszegetnek akkor hamar felmegy bennem a pumpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!