Te mit csinálnál, ha ezt csinálná a párod?
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Gyakorlatilag mostanra Facebook függő lett. (Hozzáteszem elmúlt 30 éves)
Mindenféle igénytelen, olcsó nő bejelöli és számára természetes hogy mindenkit elfogad ismerősnek, lényegtelen ha esetleg életében soha nem látta az illetőt. Másrészt ő is folyton jelölget ismerősöket, akiket ugy egyszer, ha látott.
Ehhez még hozzájön, hogy egy időbe szinte minden ismerőse, igénytelen-közönséges-olcsó kurv*s képét lájkolta, (természetesen félmeztelen, erotikus bár inkább igénytelen képek ezek). Mondanom sem kell mennyire megalázó volt. Akkor elmondam neki, (mint egy gyereknek), hogy ezzel megaláz és kiábrándító a viselkedése és vagy abba hagyja vagy részemről vége. Akkor mintha felfogta volna a dolgokat, de tévedtem:
Ma is előfordul, úgy hetetnte max. egyszer hogy belájkol ilyen képeket. Persze közös ismerősöktől egyből kapom az üzeneteket/telefon hívásokat...amikben megkapom, hogy ez engem nem zavar? Vagy ilyen laza a kapcsolatunk? stb.
Nem tudok már hozzászolni a dolgokhoz, annyira elegem van.
Mit gondoltok?
Mondjuk szerintem ezek az olcsó nők nem őt jelölik be, hanem ő jelöli be őket. Merthogy ez általában így szokott lenni: látni akar róla mindent és bejelöli, hogy hozzászólhasson, stb.
A párod valóban éretlen, mintha 16 éves suhanc lenne.. Hát én nem tűrném el, az biztos, ultimátumot adnék neki, és ha nem változtat, elküldeném a fenébe!
Én elbeszélgettem vele, mikor ezt csinálta, de úgy tűnik megértette, mert azóta nincs ilyen problémánk. Nekem amúgyis kevés az önbizalmam, és mondtam neki, hogy ezzel csak rombolja, és milyen rosszul érint. Nyilván megnézi a képeket, meg másokat az utcán, de ennyire nyilvánvalóan ne tolja a képembe, hogy ez is tetszik az is meg a másik is, én meg azon gondolkozom, hogy mit tegyek, hogy én is legyek olyan jó, mint mások.:S
Tudom, hogy velem is bőven van probléma ilyen téren, de úgy voltam vele, ha ezt megérti, és elfogadja, akkor jó, ha meg nem, akkor nincs helyünk egymás mellett.
Nem akarlak elkeseríteni, de anno az exem is így kezdte, aztán el is hagyott egy lepukkant, magamutogató, igénytelen c@fka miatt.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!