Hamarosan 17 vagyok és megőrülök a szüleimtől.Én szeretem őket meg minden de már lassan az őrületbe kergetnek azzal,hogy sokmindent nem engednek meg vagy csak ritkábban.
Nem vagyok egy bulip*csa,bulizni is havonta 1x-2x ha elmegyek. Most is lesz buli és mondták h aludjunk ott. Nem vagyunk olyan sokan,a ház sincs olyan nagyon messze.Erre apám kitalálta h nem aludhatok ott..mert ,,boldogítanánk" a szomszédokat minden(megjegyezném h egész ,,kulturáltan" bulizunk)Na, meg a barátommal több hónapja együtt vagyunk és nem engedik meg,hogy együtt aludjunk..Csak tudnám mitől féltenek,amikor tisztáztam,hogy nem vagyunk hülyék és védekezünk is.
Hogy vegyem rá apát h ott aludjak és h majd a barátom is nálunk aludhasson?
2012. febr. 16. 22:36
1/9 anonim válasza:
Sehogy, mert féltenek, részben igazuk van, de túlzásba viszik. Bár még nem vagy 17 sőt még messze is vagy a 18 tól gondolom ezért is féltenek. A bulizással kapcsolatba meg annyit hogy nem akarják hogy drogozz vagy leitassanak és jól megerőszakoljanak, jogosan féltenek, mert szinte minden héten lehet hallani/olvasni a híreket hogy fiatalok drogoztak meg minden. Ők csak vigyáznak rád.
2012. febr. 16. 22:44
2/9 anonim válasza:
Tanulsz ? Mi szeretnél lenni?
Tovább is tanulnál?
Mik a céljaid?
Mennyiben befolyásolná az életedet egy besikerült bébi? vagy egy abortusz?
Eltartod mármagadat, hogy biztosítsd a kicsi jövőjét?
Vagy csak felelőtlen vagy, és a gondot a szüleid nyakába varrnád?
Csak az 100 %-os védekezés, ha a térdedet összeszorítod.
Hidd el, a felnőttek többet láttak már, mint ti, és csak védeni akarnak.
(43)
2012. febr. 16. 22:46
3/9 anonim válasza:
A szüleid tisztában vannak azzal, hogy milyen a mai fiatalság. Nem tudok őket átverni ilyen szar szöveggel;)
2012. febr. 16. 22:47
4/9 anonim válasza:
Azért azt ne mondjátok neki hogy 17 évesen nem kéne együtt aludni senkivel, ennyi erővel írjátok azt hogy házasságig ne is járjon senkivel mert nincs értelme, én is 17 évesen feküdtem le először a párommal aztán 5 éve nincs bébi....védekezni kell és kész. Félteken ez tény csak túlzásba viszik, és nem gondolnak arra hogy majd 18 évesen meg azt csinálsz amit akarsz ők nem tudnak beleszólni. Ezt le kell kommunikálni másképp nem lehet, bár ha bíznának benned akkor nem lenne probléma, itt is lehet egy kis bibi.
2012. febr. 16. 22:57
5/9 anonim válasza:
"LOL" menj ki amerikába ha külföldinek érzed magad.
2012. febr. 16. 22:59
6/9 anonim válasza:
az utolsó válaszom nem lényeg, törölt kommentnek szólt.
2012. febr. 16. 23:09
7/9 anonim válasza:
finom én már megöltem volna őket
de komolyan
12-17 éves koromig nem foghattak vissza kiszöktem a p*csába
most 18 vagyok utcára raktak de fölálltam.
légy erős és nehagyd magad.
csokiiii
2012. febr. 17. 00:14
8/9 anonim válasza:
4-es válaszolónak mondanám, hogy attól hogy 18 évet betölti még nem azt jelenti hogy azt csinál amit akar. Azt csupán annyit jelent hogy nagykorú lesz, magyar törvények szerint. Ha továbbra is otthon lakik és a szüleire van utalva, akkor bizony azt kell tegye amit a szülei mondanak neki, nem mehet a feje után mert akkor csak saját maga alatt vágja majd a fát
2012. febr. 17. 00:36
9/9 anonim válasza:
Viszont akkor sem szabhatják meg mit csinál, szóval ha ő el akar menni bulizni nem zárhatják be, ennyi, ha meg kirakják csak mert nekik nem tetszik hogy a lányuk él egy kicsit akkor azok nem szülők. Majd amikor meg férjhez megy aztán elválnak mert nem tudja mit akar, vagy akkor kezd el zülleni mikor dolgozni kéne elkezdeni , akkor magyaráznak. Én bíztam a lányomban mert én neveltem, tudtam milyen, kiélte magát(persze határokkal) tinédzser korában és mivel tiltva se volt még jól is tanult,tudta a sorrendet ,nem arról van szó hogy nem féltettem ha nem volt itthon , dehogynem, de ismerem a lányom és ha hülyeséget csinált volna is mellette állok és próbálok segíteni neki, tanul a hibájából, ennek az lett az eredménye hogy ma már önálló ember 22 évesen aki a saját lábán vígan megél és boldog. Beszélgetni kell,nem csak szülni egy gyereket a házasságba mert ez a szokás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!