Mivel tudnám meggyőzni apámat, hogy engedje meg, hogy használt iphone 4-et vegyek? Azzal érvel mindig, hogy kifizetek érte 90. 000 forintot aztán küldenek egy előlapot meg egy hátlapot, aztán soha nem kerítem elő a csávót.
Szerintem nem éri meg ez a pénz egy IPhone-ért, ennyi pénzért jobb telefont kapsz és újonnan. Mielőtt azt hinnéd, hogy irigységből beszélek. A páromnak IPhone-ja van. Sok a gond vele, zenét csak ITunes-on keresztül vehet rá, programokat is csak AppleStoron keresztül. Húzós.... Okos telefon, de sok benne a korlát.
Nekem HTC Wildfire S-em van, töredéke az IPhone-nak és az egyik legjobb döntésem volt. MEgtehettem volna, hogy a IP 4St megveszem, de nem akartam annyit szöszölni vele, így csak felnyomom a gépre és már rajta is vannak a zenék.
Kicsi OFF.:
Attól mert a kérdező megveszi, nem egy családtól veszi el a betevő falatot. Elhihetitek én is magamhoz nyúlok, amikor átszámolom (külföldön élek), hogy a cipőm árából egy magyar család 1 hónapig enne. De az itteni fizetéshez képest meg vicc a magyar emberek fizetése. A cipőm több, mint otthon az átlag kereset. És attól mert én azt megveszem, nem mástól veszem el a kaját, a költségvetésükbe belefér.
Szóval kérdező, ha megteheted, hogy ennyit költs egy telefonra, akkor gondold meg, ennyi pénzért jobbat kapsz. Jó az IPhone, főleg ha korlátlan mobilinterneted van, de egyéb esetben csak státusz szimbólum.
Nagyon egyet értek a 11-es válaszolóval.
Egy iphone státuszszimbólum. Azt hiszik a kölykök, ha ilyen van a zsebükben, majd azt hiszik a csajok, h menők, meg a haverok is felnéznek majd rá.
Közben, egyáltalán nem számítanak ezek a sz@rok, sokkal fontosabbak az ember tulajdonságai, műveltsége, stb...
Ezek a Státuszizék normális emberek szemében csak szánalmassá tesznek. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!