Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az elvált asszonyokról, akik direkt módon megkeserítik volt férjük, gyermekei apjának életét?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Hát, gondolom nehéz nekik feldolgozni a csalódást és a keserűséget.Vagy mert szeretik még a pasast, vagy mert megszokták és a birtoklási vágy még nem múlt el.Én szánom őket.Maguknak is fájdalmat és kínt okoznak a viselkedésükkel.Nehéz a továbblépés.
2009. jún. 4. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Mi mégcsak válófélben vagyunk. Próbáltam a férjemmel normális viszonyt fenntartani, de nem megy. Szerinte én is megkeserítem direkt az életét, mert mondtam neki, hogy pakoljon el (lenne neki hová) mert nem tudom elviselni, hogy itthonról megy a barátnőjéhez, vagy szóvá tettem, hogy ne a közös pénzünkből vásárolgasson már a barinőjének. De azt is direkt szemétkedésnek tekinti, ha véletlenül olyankor hívom -nem csipp-csupp problémával- amikor a barinőjével van. Szóval? Egy utolsó szemétláda vagyok? (mellesleg két gyerekünk van, a kicsi mégcsak három hónapos, és tök egyedül vagyok, mindenféle segítség nélkül)
2009. jún. 4. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Röviden: szánalmasak hülye pitchák.
2009. jún. 4. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen, minden éremnek két oldala van! A volt férjem sokáig csakis engem tartott hibásnak, meg volt győződve arról, hogy tönkre tettem az életét, mert elváltam tőle. Aki őt hallgatta, valami borzasztó nőszemélynek képzelhetett el. (Azt meg nem látta, hogy évekig ivott, csavargott, aztán már nem is dolgozott...)
2009. jún. 4. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
a direkt módon megkeserités nyilván egy hasonló, direkt módon megkeserités következménye. nem hinném, hogy egy közösen átbeszélt, baráti válásnak ilyen vonzata lenne. szerintem a feleség elkeseredettsége, megbántottsága, talán egy 3. felbukkanása szülhet ilyen reakciót. főleg akkor tudom elképzelni, ha nem a feleség akar válni. és ha ez így van, akkor ki is keseritette meg kinek az életét?
2009. jún. 4. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Ismerek egyilyen esetet - de valßoszinüleg nem ugy, ahogy a legtöbben elképzelik. A feleség adta be a válást, mert szeretöt akart tartani, közben a gyerekeit egyedül hagyta, amit a pasijával volt - és a férj meg azt mondta, hogy neki a gyerekekkel kellene inkább törödnie. (A férj nem otthon dolgozik - csak hetente párszor tud otthon lenni. De éppen ezért a feleség föállású anyaként othon volt a gyerekekkel)

A válóper alatt a nö mindent meg akart kapni, aminek csak valami értéke volt (lakás, bútorok, hifi, tv stb), de mindent a férjnek kellene fizetni (kölcsönök, amiket a nö vett fel a férj nevére, gyerektartás, rezsi). Mivel ez igy nem ment (a férj fizetése nem elég még a gyerektartásra se (gyerekenként 1000 Ft-ot vonnak le és marad neki még 20000 összesen a megélhetésre meg albérletre), ezért eltiltja a gyerekeket az apjuktól meg az apai rokonságtól, minden rosszat beszél róla, hogy nem gondoskodik a gyerekekröl, meg nem fizeti a tartozásokat.

Szerintem itt egyértelmüen elitélendö, hogyha valaki igy viselkedik.

2009. jún. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!