Mivel lehet a mártírkodásra vissza vágni?
Mostanában a vőlegényem folyton mártírkodik. Kicsit kezdek besokalni. Eleinte hagytam, de már kezd az agyamra menni ezzel.
Valami ötlet?
A bölcsesség nem kor függvénye.
Én a párommal 6 éve vagyok együtt. Nem akart a kapcsink elején sem szexelni és most se tudom rávenni.
Csak a Te párod mártírkodik. Én, ha tehetném vége is lenne. Ha teheted akkor tedd meg amit kell. Ha még csak 1-2 éve vagytok együtt adj neki ultimátumféleséget. Ha szeret akkor venni fogja az adást.
23/N
14L vagyok: Nem tűntetted fel a kérdésben, hogy csak és kizárólag 20 év felettiek válaszolhatnak. Ez pedig a gyakarikérdések.hu
Én pedig leírtam a véleményem! Bocs akkor!
1. Nem tudom, mit értesz mártirkodás alatt.
2. Mi az, hogy hagyod vagy ne hagyod?
3. Egy KAPCSOLATBAN nincs olyan, hogy az egyik valamit csinál, a másik meg nem hagyja.
4. Ha már most nem birod elviselni a magatartását, akkor nem érdemes összeházasodni, mert megváltoztatni nem lehet a másikat, és a házasságban még kevésbé fogja magát a völegényed is visszafogni magát, meg te sem leszel türelmesebb.
55/N
Elég bunkón reagáltál az elsöre, pedig neki látszólag több az esze, mint neked.
Mit jelent nálad a mártirkodás? Mert nem tudom elképzelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!