Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem kapkodtuk el,...

Szerintetek nem kapkodtuk el, tényleg vannak érzelmei?

Figyelt kérdés
2 hete megismerkedtem egy sráccal , csak látásból ismertem, nagyon jól elvoltunk.Ma neki és nekemsem volt sulim, és találkoztunk, nagyon jól elvoltunk élőben is, élveztük egymás társaságát., viszont hirtelen elkezdett simogatni.. megfogta kezem, elköszönéskor pedig lesmárolt.. es csókolóztunk. rendes gyerek, meg igazán barátnője sem volt, 15 éves, én meg 14L :) de attól félek h fellángolásból tette meg.. vagy csak éppen kalandra vágyott.:///
2012. febr. 8. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Kisszívem, ez csak egy csók volt....
2012. febr. 8. 14:50
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Jó ilyet is olvasni, hogy egy 14 éves így is gondolkodhat :-)

Ha mindketten szerettétek volna és nem bántátok meg, akkor nem kapkodtátok el :-)

2012. febr. 8. 14:51
 3/12 A kérdező kommentje:
nekem nem csak egy csók volt, mert én már nagyon vártam arra a csókra :) második: köszönöm:'))
2012. febr. 8. 14:53
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

"Csak egy csók..."

Igen, de első válaszoló "kisszivem", van akinek ez fontos!

Nos hát, mély, komoly érzelmek ennyi idő alatt nem feltétlen alakulnak ki, bár az sem lehetetlen, hogy már régóta tetszel neki. Azért ne aggódj ezen nagyon sokat, várd ki, keres-e ha igen, és találkozót kér, akkor talán tényleg komolyan gondolja. :)

2012. febr. 8. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Szóval neked tetszik? Szereted?

Ha nem az a nagy csajozós típus, akkor valószínűleg ő is érez valamit!

2012. febr. 8. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Nézd az ilyesmire nincs bevált recept, minden ember más.. Idővel kiialakul a dolog!
2012. febr. 8. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Most mindkettőtöknek jól esik, és erre vágytok, mert érnek a hormonok, nyílnak az érzések.

Ezzel semmi gond nincs.

De ne éld bele magad, hogy össze is házasodtok, mert lássuk be igen fiatalok vagytok, és még kíváncsiak vagytok, keresgéltek. Legalábbis ha te nem is, de a srácok többsége igen. Ettől most ő még ezt komolyan gondolhatja persze !

2012. febr. 8. 16:16
 8/12 A kérdező kommentje:
nem az a csajozós tipus, eddig 2 baratnője volt, de 2-3 naposak, semmi komoly, és egy éve senki..:')) mar az apukájának is megmutatta a képem, elmesélte a történteket és apja szurkol, meg akar ismerni..:')) meg hát sok haverjának..:)) meg már a következő talit szervezgeti..:')) amugy én már kezdek érezni iránta, nem hiába csókolóztunk...'))
2012. febr. 8. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor gratulálok :)) Sok boldogságot.

Hogy érzelmei mennyire vannak a srácnak, arra majd az idő ad választ. Ha már ennyire szeretted volna, akkor nem kapkodtátok el :)

2012. febr. 8. 20:07
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, remélem nem esek pofára, anyuéknak is elmondtam, és ők is szurkolnaaak:'))
2012. febr. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!