Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlenség szülni, mert...

Illetlenség szülni, mert meghalt egy családtag?

Figyelt kérdés

Sajnos a múlt hónapban (ekkor voltam 8 hónapos) meghalt a nagymamám. ÉS hát, mikor eljött az ideje megszülettek az ikreink.

Erre egyes személyektől megkaptam, hogy milyen illetlen dolog többek között az, hogy amíg mamám meghalt, én szülöm a gyerekeket. És hogy ez egyáltalán nem helyes dolog.

Én ettől annyira meglepődtem, olyan rosszúl esett.

Mit csináljak?

2012. febr. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 41/41 mus musculus ***** válasza:
100%

Bocs, de ezen önkéntelenül is elvigyorodtam. Illetlenség egy biológiai folyamat, amit senki sem tud befolyásolni? Uramatyám.:D Még ha esetleg aznap vagy rá egy-két hétre estél volna teherbe, azt mondanám, érthető egy szinten, na de így? Előbb alakult ki a te helyzeted, mint a nagymamádé.

Én a helyedben beolvastam volna az illetőnek, nyilvánosan, a tömérdek ember előtt. Nehogy már te érezd magad hülyén az ő értelmi visszamaradottsága (mert erre nincs kifejezőbb szó) miatt.

2012. márc. 25. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!