Illetlenség szülni, mert meghalt egy családtag?
Sajnos a múlt hónapban (ekkor voltam 8 hónapos) meghalt a nagymamám. ÉS hát, mikor eljött az ideje megszülettek az ikreink.
Erre egyes személyektől megkaptam, hogy milyen illetlen dolog többek között az, hogy amíg mamám meghalt, én szülöm a gyerekeket. És hogy ez egyáltalán nem helyes dolog.
Én ettől annyira meglepődtem, olyan rosszúl esett.
Mit csináljak?
Bocs, de ezen önkéntelenül is elvigyorodtam. Illetlenség egy biológiai folyamat, amit senki sem tud befolyásolni? Uramatyám.:D Még ha esetleg aznap vagy rá egy-két hétre estél volna teherbe, azt mondanám, érthető egy szinten, na de így? Előbb alakult ki a te helyzeted, mint a nagymamádé.
Én a helyedben beolvastam volna az illetőnek, nyilvánosan, a tömérdek ember előtt. Nehogy már te érezd magad hülyén az ő értelmi visszamaradottsága (mert erre nincs kifejezőbb szó) miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!