Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogy vagytok vele?...

Férfiak, hogy vagytok vele? Más nő mit tapasztalt?

Figyelt kérdés
A környezetemben(többen is megfordultam) mindenhol azt hallom, hogy megcsaltátok a barátnőtőket, de csak a szexről szólt, esetleg nem volt elég a barátnő, nem tudtátok, hogy szeretitek-e, összevesztetek...stb... Volt aki velem akarta megcsalni a barátnőjüket. Engem is megcsalt a barátom, de olyan zsenin hazudott szembe, hogy észre nem vettem, utólag derült ki. Nem hibáztatlak benneteket, csak kiváncsi vagyok, hogy hogy is van ez? Ilyenek vagytok genetikailag vagy mi?
2012. febr. 6. 20:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk egyszerűen nem lehet azt kizárni, hogy az ember ne nézzen rá a másikra, és ha az a másik kívánatos, akkor hogy is venné le a tekintetét valaki egy hamar.:) Ez más kérdés. De mondjuk ha arról van szó, hogy iszik valaki, teljesen az ital hatása alatt van, és rámászik egy lány, mert ilyen gyakorta előfordul, akkor képes egy férfi arra, hogy ne csókoljon vissza? Aztán hogy ne feküdjenek le? Ezzel hogy vagytok?
2012. febr. 6. 21:09
 12/18 A kérdező kommentje:

21:07

Amit írtál úgy jött le, hogy akkor te nem hiszel a hűségben? Vagy félreértem?

2012. febr. 6. 21:12
 13/18 anonim válasza:
91%

Ital: egy felnőtt ember tudja hol a határ, mennyi az az alkohol mennyiség amikor még tiszta a feje. Sokat elmond az emberről ha erre képtelen. (ezt tartom a leggyengébb kifogásnak)

Igaza van az első válaszolónak. Ez elsősorban neveltetés kérdése. Ha az ember olyan családból jön ahol hűségesek az emberek általában ő is az lesz. De ha olyan családból ahol a hűtlenség elfogadott neki is természetes lesz.

(régi mondás: nézd meg az anyját vedd el a lányát. Ezt ki szoktam egészíteni azzal, hogy 'nézd meg az apját menj hozzá a fiához'. A szülői mintát az esetek többségében tovább viszik.)

2012. febr. 6. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:

"De mondjuk ha arról van szó, hogy iszik valaki, teljesen az ital hatása alatt van, és rámászik egy lány, mert ilyen gyakorta előfordul, akkor képes egy férfi arra, hogy ne csókoljon vissza? "

érdekes ha egy nő csinálja azt h viszacsókol azt leri.ancozzák...

férfiaknál meg már genetika?

What the f.ck?

2012. febr. 6. 23:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen. Ezzel teljesen egyetértek. Mondjuk arról van szó, hogy amikor a férfinak barátnője van, és ez akkor történik. :/ Vagy nőnél... Amikor egy csávónak nincs senkije akkor nem gáz természetesen. Szerintem nőnél sem, de mégis azt mondják, hogy az akkor is rib@nc!:/
2012. febr. 6. 23:35
 16/18 anonim ***** válasza:
5%

A férfiba az van programozva, hogy a magját minél többfelé szórja szét, mert ez kedvez a genetikai sokszínűségnek és az evolúciónak. Másrészt a férfiak vágyát első sorban a látvány kelti fel, nem úgy, mint a nőknél, akikben az érzelmek. És ugye az ember sokkal gyakrabban lát meg egy jó nőt, mint ahogy egy nőben érzelmek alakulnak ki.

Régen voltak társadalmak (pl. a zsidó társadalom Salamon idejében), amikor teljesen normális dolog volt, hogy a férfi a felesége mellett ágyasokat is tartott.

2012. febr. 7. 03:04
 17/18 anonim ***** válasza:

én is majdnem megcsaltam a barátomat. de ami miatt nem történt meg, mert nem éreztem azt a szeretetet vágyat és érzést iránta mint a páromnál.

nálam ez dominál

2012. febr. 7. 12:20
 18/18 A kérdező kommentje:
mint sok nőnél. :/
2012. febr. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!