Férfiak, hogy vagytok vele? Más nő mit tapasztalt?
21:07
Amit írtál úgy jött le, hogy akkor te nem hiszel a hűségben? Vagy félreértem?
Ital: egy felnőtt ember tudja hol a határ, mennyi az az alkohol mennyiség amikor még tiszta a feje. Sokat elmond az emberről ha erre képtelen. (ezt tartom a leggyengébb kifogásnak)
Igaza van az első válaszolónak. Ez elsősorban neveltetés kérdése. Ha az ember olyan családból jön ahol hűségesek az emberek általában ő is az lesz. De ha olyan családból ahol a hűtlenség elfogadott neki is természetes lesz.
(régi mondás: nézd meg az anyját vedd el a lányát. Ezt ki szoktam egészíteni azzal, hogy 'nézd meg az apját menj hozzá a fiához'. A szülői mintát az esetek többségében tovább viszik.)
"De mondjuk ha arról van szó, hogy iszik valaki, teljesen az ital hatása alatt van, és rámászik egy lány, mert ilyen gyakorta előfordul, akkor képes egy férfi arra, hogy ne csókoljon vissza? "
érdekes ha egy nő csinálja azt h viszacsókol azt leri.ancozzák...
férfiaknál meg már genetika?
What the f.ck?
A férfiba az van programozva, hogy a magját minél többfelé szórja szét, mert ez kedvez a genetikai sokszínűségnek és az evolúciónak. Másrészt a férfiak vágyát első sorban a látvány kelti fel, nem úgy, mint a nőknél, akikben az érzelmek. És ugye az ember sokkal gyakrabban lát meg egy jó nőt, mint ahogy egy nőben érzelmek alakulnak ki.
Régen voltak társadalmak (pl. a zsidó társadalom Salamon idejében), amikor teljesen normális dolog volt, hogy a férfi a felesége mellett ágyasokat is tartott.
én is majdnem megcsaltam a barátomat. de ami miatt nem történt meg, mert nem éreztem azt a szeretetet vágyat és érzést iránta mint a páromnál.
nálam ez dominál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!