Milyen játékot ajánlanátok a römin, sakkon és a kártyán kivül? Bovebben lent
Figyelt kérdés
en 24 L vagyok parom 25 F. Mikor jon hozzam, vagy en mejek hozza, jatekkal szoktuk elutni az idot. a romi, sakk, kartya megunva, sot az ijen nev varos noveny jatek is megunva. valakinek valami otlete? mivel uthetnenk meg el az idot?2012. febr. 6. 18:15
11/15 anonim válasza:
Szerintem szexeljetek inkább...
13/15 anonim válasza:
miért, ha én puzzle-zok mindig leül mellém segíteni :D
14/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
Torpedó: Bizonyos számú, adott alakú hajót kell elhelyezni mindkettőtöknek egy 10x10-es négyzetrácson, úgy hogy az ellenfél ne lássa.
Utána jön a tippelés:
- A1?
- Talált.
...
- A2?
- Talál, süllyedt.
Amőba. Közös a négyzethálón tied az X, övé az O. Akinek 5 jele kerül egy vonalba (átlósan is), az nyer.
Marokkó és társai: pálcákat vagy más alakzatokat kell egy építményből kihúzni, de össze ne dőljön!
Budi:
Leteríted a kártyákat, mint a papucshoz. Teszel rá két kártyát kártyavár formájában, az a budi. Felváltva húzogatjátok ki a kártyákat. Akinél eldől a budi, az a vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!