Minek örülsz ma a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 11:06
21/47 anonim válasza:
Hogy végre mehetek vissza a koliba, és újra kezdődhet a pörgős egyetemi élet! :D
22/47 anonim válasza:
hát ja..nálunk nem esett a hó...süt a nap...jobb mint tegnap ezerrel fúj a szél,dermesztő hideg...sehova se tudok menni..téli cipőm ohne...
23/47 anonim válasza:
Semminek, minden nap csak szenvedés.
24/47 anonim válasza:
Annak, hogy végre süt a Nap. No nem túl erősen, de azért igyekszik. :)
A másik pedig, hogy egy nagyon nagy és régóta tartó munka vége felé járok. Hamarosan elkészülök vele.
25/47 anonim válasza:
h remélhetőleg nemsokára meglátogat a barátom. Távkapcsolatban élünk, de ez éltet :)
26/47 anonim válasza:
Annak, hogy végre szabadnapos vagyok, és egész nap a barátommal tölthetem az időt :)
27/47 anonim válasza:
Annak, hogy érzem, hogy élek, az időnek annak, hogy másokon segítek. Hogy nyugodt vagyok.Szóval mindennek. Aminek nem örőlök , nem is mondom. Nem rontanám el mások szép napjait.
28/47 anonim válasza:
Anyáék küldenek túlélőcsomagot, amiben lesz fincsi otthoni kaja nyami :)
29/47 anonim válasza:
Hát nem épp a vasárnapi ebédnek :D 14L
30/47 anonim válasza:
Annak ,hogy jövőhéten végig hószünet lesz *w*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!