Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen anya az...

Szerintetek milyen anya az ilyen? Többi lent

Figyelt kérdés
16 vagyok és van egy 20 éves nővérem.Mikor a nővérem 17 volt eggyütt jártak tornázni anyuval. Azt tudni kell ,hogy a nővérem anyukám tökéletes alakját örökölte. Én pedig apuét nem vagyok dagi csak nagy a csipőm,derekam,de úgy összességében jó alakom és szép arcom is van. Régen amikor én még 9 éves voltam a nővérem pedig 14 eggyütt jártunk táncoli és a nővérem abban is ügyesebb volt. Nem tudtam jól táncolni. Szóval a lényeg az ,hogy anyu nem akarja,hogy mennyek vele tornázni ahova ő járt a nővéremmel,mert hogy bénázni fogok. Elég rosszul esik ez,mert szeretnék sportolni és még jobban formásodni ! 16lány
2012. febr. 3. 18:51
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem egy tiszteletre méltó ez egy anyától de meny el magad sportolni amit te szeretsz és bizonyitsd be muternak h igenis életerős lány vagy !
2012. febr. 3. 18:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nemtudnék máshova mert ebben a városban csak ez az egy fitness terem van ! :(
2012. febr. 3. 18:56
 3/9 anonim válasza:
71%
más sport lehetőséged nincs ? pl röplabda esetleg foci kézilabda vagy atlétika vagy esetleg küzdősport?
2012. febr. 3. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs
2012. febr. 3. 18:58
 5/9 Macs1209 válasza:
77%

Más időpont, hogy ne anyuddal menj?

Amúgy ez az "egyik gyereket jobban szeretem a másiknál"

hozzáállás soha nem jött be.

2012. febr. 3. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
szerintem is menj el valaki mással pl barátnő mutasd meg hogy te nem is vagy olyan béna senki se béna csak először nem úgy áll rá a láb és ha már megy kérd meg anyud hogy nézze meg mit tudsz ha akkor se semmi akkor veled nem akar lenni nem azért mert bénázól
2012. febr. 3. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
én akkor is elmennék ugyanoda. sőt ugyanabban az időben mint anyukádék. te menj külön. ergo külön mentél, így nem is kell velük pl. átöltöznöd, és mellettük lenni stb. te állj egy másik sorba, másik részre és ugrabugrálj ott. Hidd el nekik lesz kellemetlen!! Nővéred is osztja anyukád véleményét?
2012. febr. 3. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Nővérem is azt mondja,hogy minek nekem torna ugyis nagy a derekam ...... :/ :(
2012. febr. 3. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek. Anyám is ilyen. 3-an vagyunk tesók, de csak a húgom érdekli. Én már anya vagyok, de még a férjem is sokszor kiakad a viselkedésén, én próbálom magam túltenni rajta. Pl. ha mondom, hogy a gyerekemmel az óvónő bunkó volt, akkor bejelenti, hogy persze, rossz a lányom, mert az én természetemet örökölte. A húgomért ölre menne.

Próbáld meg elfogadni, hogy ő ilyen, már úgysem tudsz mit tenni vele. És fogadd meg, hogyha neked lesznek gyermekeid, akkor mindet egyformán fogod szeretni.

2012. febr. 3. 23:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!