Mentek valahová szombaton? Vagy inkább otthon maradtok a fagy elől?
Hát én egész szombaton mászkálni fogok, világvég ide, vagy oda.
Reggel megyek anyukámhoz, onnan nagybevásárolni, tipli haza, összekészülődés, irány egy jóbarátomhoz megnézni a lakását, onnan pedig valami szórakozóhelyre/kocsmába.
Valóban ez a normális időjárás ilyenkor, csak már elszoktunk tőle. Rendesen fel kell öltözni, rétegesen, és igyekezni, hogy minél hamarabb eljuss A-ból B-be.
24N
Szombat reggel bevásárolni 10km-re,délután sütök-fözök,este megyünk bulizni,vasárnap ebédre vagyunk hivatalosak,vasárnap este mozizás van megbeszélve
Nem érdekel a hideg,98-ban hóelzárta település voltunk másfél hétig,megmaradtunk,nehogymás kis hidegtől gubbasszak itthon.
Dolgozni megyek mindkét nap :(
Ítélet idő ide vagy oda ;)
Ha nem lesz hó, akkor holnap elnézünk a másik városba az esküvő kiállításra barátommal. Ha havazik, vagy erős szél lesz, akkor inkább bevackoljuk magunkat, aztán filmezünk :)
Amúgy szerintem is kicsit durva, hogy milyen nagy felhajtást csapnak körülötte. - Persze, figyeljünk az idősekre meg minden, de azért ne kelljen már egy hétre előre bevásárolnom,mert nem tudok elmenni a 10 percre lévő boltba, ha rendesen felöltözök...
20/l
Ez az idő szerintem sem ítéletidő. Máskor is volt már ilyen. De én örülök ennek a hidegnek.
És hogy holnap mit csinálunk? Megyünk korcsolyázni a Balatonra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!