Ha nem ítéltek meg gyerektartást, később az anya kérheti megint, hogy ítéljék meg?
Ha én lennék a férfi, egy fillért nem adnék. Ha meg a nő tartásdíjat követelne, DNS tesztet csináltatnék (ami peres úton szintén a vesztes félt, ergo az anyukát terheli).
Amúgy nem értem ezeket a nőket...
Amugy, mi a fenének teszel föl ilyen sületlen kérdést. Te szerinted, csak te vagy ebben.
Ha egy bíróság jog erősen el fogadott, és lezért fellebbezés nélkül , akkor minek agyalsz ezen. Max meg tudod, hogy jótól szabadultál meg. Nem , hogy megbecstelenít téged, ha nemmég hasznot is akar belőled húzni. Igaz nem ismerem őt. De ebből ez tünik ki. A bírósági határozat, ha vég érvényes, nehezen tudná meg vétózni. De az gáz, ha egy nőcske ebben gondolkodik a helyettt, hogy meg lapulna. Hát , neked is rossz, meg csaltak, meg aláztak , beléd gázoltak semmibe vettek, és még segíted is, és még pereskedni akar. Hát, tudod az a baj ezzel, hogy tudok olyan utca nőről , aki feleség és kénytelen az éjszakai életben testével pénzt keresni, de van családja. Hát , nem haragudj, a voltodra azt sem tudnám mondani, hogy az. Mert az különb. Igaz, vita tárgya lehet, de ahohy monják a pénz nem boldogít de a boldogsághoz kell, főleg gyermek esetében.
22. válaszoló:
Mi van a férfiakkal? Azokkal, akik házasság/kapcsolat alatt félrelépnek, gyereket csinálnak, majd elegánsan távoznak, otthagyva az anyát és a gyerekét, segítség, minden nélkül? Azért ez legalább olyan gáz.
Kérdező: előttem már leírták, hogy ha a gyerek házasságban született, a házasságkötés után fogant, akkor jogilag a volt férj az apa. Így gyt-t kell fizetnie. Ez van.
Végeztessen el egy DNS-tesztet, ami ki fogja mutatni, ha nem ő a gyerek vér szerinti apja. Ebben az esetben meg irány a bíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!