Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ítéltek meg gyerektartá...

Ha nem ítéltek meg gyerektartást, később az anya kérheti megint, hogy ítéljék meg?

Figyelt kérdés
A volt férj néha ad nekik pénzt vagy ajándékot, de nem fix összeget, valószínűleg anyuka ezt hiányolja. Most megint bíróságra akar menni. Megteheti ezt?
2012. febr. 1. 09:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a férfi, egy fillért nem adnék. Ha meg a nő tartásdíjat követelne, DNS tesztet csináltatnék (ami peres úton szintén a vesztes félt, ergo az anyukát terheli).

Amúgy nem értem ezeket a nőket...

2012. febr. 1. 10:34
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Akkor egy érdekesebb dolog. Ma ebben az országban minimum 50%-a házasságban született gyermek nem a férjtől van. Nos, ekkor lessz itt káosz. Láttam már olyat, hogy az anyuci 3 apa jelültet vitt apaságira, egyik sem az volt. húúúú. Szegény gyermekek. Őszintén sajnálom őket a felelőtlen, kapzsi , nem tudok rá írás bíró jelzőt mondani felnőttektől. Hányingerem lett. Az ilyen nőcske ne is idegesítsen azzal a liba agyával, hogy ki mer írni ilyet. Inkább ásd el magad, de lefelé fordolj, hogy ha föl támadsz lefelé kaparj. szégyen. kERESD MEG KI CSINÁLT FEL. ÉS KÉRD ATTÓL.
2012. febr. 1. 10:51
 23/27 Andizsuzsi ***** válasza:
Hahó előző! Te elolvastad, hogy a kérdést nem a hölgyike tette fel?
2012. febr. 1. 10:59
 24/27 anonim ***** válasza:
48%
Bocsi , Igazad van. Csak föl ba...tam magam. Az , anyuka rá is faraghat, mert addig amig te nevelted más gyermekét, akkor kártérítést is igényelhetsz, sőtt ha túl megyek ezen ez becsület sértés és emberi méltóság tiprása, alkotmány ellenes is, hogy valaki házasságban félre lép, főleg egy anya. Ha az apa akkor , meg is érdemli. Őt ia érinti ennek a felelőssége, amint írtam emberi méltóság gyalázása, becsületedbe gázoltak, meg aláztak. De az a nőcske aki félre k... él, kérje attól. Addig az , hol volt, érdekelte a biológiai apát a gyermeke, adott rá, stb. Szóval , elnézést, részvétem. Ne, haragudj. Azért vagyok föl lázadó, mert nekem elveim vannak. Addig amig szét nincs bontva jog erősen egy házasság , nem lépek félre, annyira tisztelem , mint embert a másikat.
2012. febr. 1. 11:06
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
Amugy a voltod büszke lehetne rá, hogy ilyen vagy. De nem az , csak a pénz érdekli, mert a gyermekéből akar élni. Te részedről jó szándék volt, ée a gyermeket nézted. Az a baj az ilyen nőkkel, hogy agyatlanok. Örülne neki, hogy te segíted, míg aki fel cs..ta le se sz..ja. Ne is haragudj, tényleg nem tudok írás bíró jelzőt mondani. Ha agya lenne a voltodnak meg becsül és be fogja. Nem mindegy neki, hogy ki neveli föl más gyermekét, te aki szereted is esetleg őt is és gyermeket is. Vagy akármilyen jött , ment. Az a gond, hogy ő sem meri esetleg ki deríteni, sőtt felszínre hozni ki is a valós apja a gyermeknek, mert az lehet, hogy családos. Mi van ha kiderül az igazság és az csak meggondolatlanul félre lépett, de azóta megbánva bűnét boldogabban él , mint valaha. Sajnálom , a voltod ne is haragudj agyatlan.Amugy az is igaz ha egy nő félre lép, akkor meg bánja bűnét és az következik be amitől a leg jobban fél, hogy el veszít. Te sem vagy tárgy, meg érzed, meg tudod, hogy félrelépett, esetleg tudod is, hogy nem lehet gyermeked. Szóval rá érzel. Tőled csak menekül, nem látja benned a jót, nem hisz benne és majd más karjai köé menekül az nélkül, hogy be látná a gyermeke sérül, azt nem látja be, hogy veled is föl tudta volna nevelni a gyermeket, te gondját viseled, a sajátodért halni is tudnál. Nem is kérdeznéd ezt. Szóval, legyen agya, majd esze a párodnak. Lássa benned ezt az ösztönt, és becsülje meg. Ha nem az már , az ő sara. Egy, gyermek nem tehet arról, hogy világra jött. Ő egy védtelen lélek akinek anya és apa kell. Gondolom kötődik hozzád a gyermek, de te azt látod, hogy pénzt akarnak csinálni belőle, és ha igen akkor inkább a sajátodért élsz majd. Szóval, jöjjetek össze, a gyermek érdekében is.Nvelejétek föl becsülettel, mert Ő a jövő, és áldozata a feleséged hülyeségének. Juj, pont ebben vagyok. Rohadt egy érzés. Szeretme a gyermekeim akár enyém akár nem , ő egy védtelen lélek, aki ki van szolgáltatva nekünk. Soha nem tudnám és nem is tudom el nézni, hogy szenvednek. Nem akarom akár enyém akár nem , hogy szenvedjenek. Inkább meg halok, de soha nem tudnék a tükörbe nézni amikor kettő kisgyermek tönkre megy. Tegnap föl hívtam a kisfiam.. MÁR LÁTOM A LELKÉT, AHOGY TÖNKRE MEGY. mÁR Ő A HIBÁS. éN , NEM AKAROM LÁTNI, AHOGY TÖNKRE MEGY ,NEM EZ A LÉTEM ÉRTELME. aKÁR ENYÉM, AKÁR NEM. SZORY
2012. febr. 1. 11:35
 26/27 anonim ***** válasza:
19%

Amugy, mi a fenének teszel föl ilyen sületlen kérdést. Te szerinted, csak te vagy ebben.

Ha egy bíróság jog erősen el fogadott, és lezért fellebbezés nélkül , akkor minek agyalsz ezen. Max meg tudod, hogy jótól szabadultál meg. Nem , hogy megbecstelenít téged, ha nemmég hasznot is akar belőled húzni. Igaz nem ismerem őt. De ebből ez tünik ki. A bírósági határozat, ha vég érvényes, nehezen tudná meg vétózni. De az gáz, ha egy nőcske ebben gondolkodik a helyettt, hogy meg lapulna. Hát , neked is rossz, meg csaltak, meg aláztak , beléd gázoltak semmibe vettek, és még segíted is, és még pereskedni akar. Hát, tudod az a baj ezzel, hogy tudok olyan utca nőről , aki feleség és kénytelen az éjszakai életben testével pénzt keresni, de van családja. Hát , nem haragudj, a voltodra azt sem tudnám mondani, hogy az. Mert az különb. Igaz, vita tárgya lehet, de ahohy monják a pénz nem boldogít de a boldogsághoz kell, főleg gyermek esetében.

2012. febr. 1. 11:58
 27/27 anonim ***** válasza:

22. válaszoló:

Mi van a férfiakkal? Azokkal, akik házasság/kapcsolat alatt félrelépnek, gyereket csinálnak, majd elegánsan távoznak, otthagyva az anyát és a gyerekét, segítség, minden nélkül? Azért ez legalább olyan gáz.

Kérdező: előttem már leírták, hogy ha a gyerek házasságban született, a házasságkötés után fogant, akkor jogilag a volt férj az apa. Így gyt-t kell fizetnie. Ez van.

Végeztessen el egy DNS-tesztet, ami ki fogja mutatni, ha nem ő a gyerek vér szerinti apja. Ebben az esetben meg irány a bíróság.

2012. márc. 7. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!