Milyen napod volt?

Figyelt kérdés
:)
2012. jan. 27. 18:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Köszönöm kérdéseteket,nekem is egész jó napom volt.Szintén szabin voltam,végre volt időm sportolni utána pedig csak feküdtem és filmeztem. :)
2012. jan. 27. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem vegyes volt a napom,egyik szemem sír,másik nevet.Ma voltunk a nénéméknél anyámmal,beszélgettünk,de nem igazán voltak kíváncsiak rám,emiatt sírva mentem haza onnan egyedül.Jóindulatúak,kedvesek,de zavar,hogy nem foglalkoztak velem.Pedig hozzá tudtam volna szólni azokhoz a témákhoz,amikről beszélgettek,de úgy látszik,egy kicsit rámenősebbnek,nyomulósabbnak kell lennem,ami nem én vagyok.Hazafelé a héven vártam a csodát,hogy hátha találkozok valakivel,akivel egy jót tudok dumálni,vagy elmenni valahova,de sajnos ebben nem volt szerencsém.Pedig szemeztem egy sráccal.De lehet,hogy nem jöttem be neki,mert a haverjával átült a ficakba.Hát így jártam.A mellettem ülő is bámult,de lehet,nem is jöttem be neki.Az út nagy részét végigtelefonálta.Biztos a barátnőjével beszélt.Mögöttem viszont ült egy helyes srác.Legalábbis addig volt helyes,amég nem láttam az arcát.Hát,ma inkább paches napom volt,sajna bajna.De a gyakori kérdések majd felvidít.22l
2012. jan. 27. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és most ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=usHgwGTEzE8 ha valakit érdekel.(előző)(bocs a feltűnési viszketegségért:P)
2012. jan. 27. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdésed, mondhatjuk, hogy jó napom volt, de semmi extra nem történt.

Itthon voltam, csináltam sütit, sorozatokat néztem, vőlegényem hívott, hogy hétvégén szabad napos, így együtt tudjuk tölteni és tudunk menni szülőkhöz ebédelni.

22/N

2012. jan. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!