Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is nehezen birtok anyátokkal?

Ti is nehezen birtok anyátokkal?

Figyelt kérdés
Arra ertem ,hogy ha egy tetkot vagy pircinget akarsz csinaltatni mindig veszekedes van belöle nálunk mindig ez a helyzet.
2012. jan. 27. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Édesanyád azt akarja, hogy normálisan nézzél ki, csak Te még ezt nem éred fel ésszel, azt hiszed, hogy nagyon okos vagy. Nem akarja, hogy úgy nézzél ki mint egy utcai bohóc.
2012. jan. 27. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
kár, hogy ez a téma tele van ilyen unatkozó anyukákkal
2012. jan. 27. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
13-as szerinted itt ki az anyuka?
2012. jan. 27. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
ha te vagy a 12-es válaszoló(gondolom), akkor többek között rád is gondoltam
2012. jan. 27. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
15-ös Tévedtél!! Egy jó izlésű, tapasztalt 50-es férfi!
2012. jan. 27. 10:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Hú, egyes válaszolóknál tombol az intelligencia:). "Nem akarja,hogy úgy nézz ki, mint egy utcai bohóc", és hasonló rendkívül értelmes hozzászólások. Én elmúltam 19, mikor csináltattam a saját pénzemből. Azóta kétszer voltam még, bővítettük az előzőt. De így sem nagy. Egyiknek sem örült, nem szóltam neki előtte, de mivel sem érve nem volt, csak az,h neki nem tetszik, ezért rám hagyta. Egyébként sem látszik csak akkor, ha rövidebb ujjú póló van rajtam.
2012. jan. 28. 15:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze ram is ram hagya utana csak eloszor balhezunk egy kicsit
2012. jan. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!