Melyik név tetszik legjobban ezek közül?
Figyelt kérdés
Adél, Abigél és Johanna. Ja és még azt, hogy tudnátok mondani a Fruzsina mellé még egy második keresztnevet? Koszi elore is!:)2012. jan. 25. 21:44
11/20 anonim válasza:
Adél a legszebb, de különben meg Zsófi.
12/20 ava87 válasza:
Abigél vagy Johanna. Mondjuk ha a Fruzsina az első, akkor nem tenném utána az Abigélt, mert az első név a-ra végződik, a második a-val kezdődik, így kimondva valahogy "fruzsinabigél" lenne belőle. Úgyhogy inkább a Johanna.
13/20 anonim válasza:
Az én választásom: Johanna és Fruzsina Éva
14/20 Baranka válasza:
Abigél! A mi kislányunkat is így hívják. Pontosabban Abigél Ágnesnek! Nem bántam meg, hogy Abigél lett. Imádom a nevét a kiscsajnak annyira illik hozzá ez a név. Ha most születne akkor is ezt választanám neki!
15/20 anonim válasza:
Szerintem Adél. Vagy akkor már Léda. :) Az gyönyörű szerintem.
16/20 anonim válasza:
Abigél.
A másik kettő okádék.. :)
Amúgy Fruzsinához:
Barbara, Brenda, Kitti, Szonja
17/20 anonim válasza:
A mai világban vétek Abigélhez hasonló vagy épp Johanna nevet adni, akinek külömleges neve van azt csúfolják.. A mai ugymond trendi nevekkel lehet meguszni a csufolást ien mostanába : Bianka, Eszter, Szandi.. És még az Adél is
18/20 anonim válasza:
Az Adél tetszik a legjobban.
Szerintem a Fruzsina úgy szebben hangzana, ha második helyre kerülne és egy rövidebb névvel
pl.: Anna Fruzsina, Lilla Fruzsina, Kata Fruzsina, Hanna Fruzsina
19/20 Molly1 válasza:
Abigél
Fruzsinához:
Brigitta
Bianka
Roxána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!