Mit lehet annak mondani, akinek meghal az apja?
Ha tudod, hogy jóban voltak, akkor részvétet nyilvánítasz, mellette vagy, ez elég.
Ha tudod, hogy nagyon rossz volt a kapcsolatuk az apa miatt, akkor ezeket furcsán fogja fogadni, mert akit az apja bántott, annak megkönnyebbülés, hogy nem bántja többé. (ez a kategória leszek én)
Ha nem tudsz semmit, elég, ha részvétet nyilvánítasz, aztán a reakciójából kiderül, hogy szívesen veszi vagy nem, és aszerint tégy.
16:06-os jól mondja!
Én kifejezetten megkönnyebbültem amikor apám "elment". ha megkérdezte volna valaki, hogy tehet-e értem valamit, valószínűleg azt mondom: gyere el velem, megiszunk egy sört.
Durván hangzik, de így van.
csak azt ne mondd h."tudom mit érzel".. ennél elcsépeltebb és hiteltelenebb mondat nem létezik ebben a helyzetben.kivéve akkor ha te is átélted ugyanezt,de még akkor se nagyon vigasztald ezzel,olyan hamisnak tűnik mégha igaz is..
a legjobb ha részvétedet nyilvánítod és biztosítod h.számíthat rád.kérdezd meg h.akarja-e hogy vele maradj vagy inkább lenne egyedül.
szóval a lényeg h.sajnálatból ne lógj a nyakán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!