Hogyan vehetném rá a párom, hogy ismét foglakozzon velem, hogy több időt töltsünk együtt?
2 hete valami megváltozott és nem értem.
Hódítsam meg?
Az a baj, hogy tudja mennyire szeretem és bármit megtehet...
Ez elég nehéz lesz megváltoztatni. Én azt tanácsolnám, hogy kezdj egy kicsit függetlenedni, hogy ne érezze a párod, hogy mennyire függsz tőle. Járj el a barátnőkkel, rengeteg jó nyári program van még nap közben is. Mesélj a napodról, megemlítheted, ha szereztél egy új ismerőst. Kezd el magad mindennap kicsinosítani (esetleg smink, körömfestés, műköröm, egy-egy új ruha...), hogy érezze, te különleges érték vagy. Hétvégén szervezz közös programokat, amibe esetleg alkalomadtán a barátokat is bele lehet vonni.
Meglepheted a párod olykor egy kis kedvességgel, mondjuk egy vacsoránál. Hangsúlyozd ki, hogy mennyit készültél vele és hogy reméled, hogy ízlik. Ezt veheti egy felhívásnak egy köszönöm-re is!
A változás nem mától kezdve fog beállni, hanem idő kérdése. Idő és türelem.
Mindig festem magam, körmöm, és figyelek, hogy "valahogy" kinézzek.
Ez az eljárosdi azért nem igazán megy, mert ráadásul 8 hét és megszületik a kisfiúnk.
akkor 7 hónapos terhes vagy és azt írod, hogy 2 hete megváltozott valami.
Szerintem te változtál meg. Sokkal érzékenyebb vagy dolgokra, másképp látsz mindent.
A férjed is lehet, hogy készül a kicsi érkezésére, neki is fel kell dolgoznia.
Nem hiszem, hogy 2 hét számítana.
Első lennék!
Gratulálok a babához! :) És mi lenne, ha megpróbálnád az apukát mindenbe maximálisan bevonni? Például vegyetek meg mindent közösen, ami még nincs meg. Üljetek le beszélgetni, hogy milyen legyen a babaszoba, ha még nincs meg a baba neve, akkor tanácskozzatok, nézzetek közösen babaholmit és ami nagyon fontos: naponta szánjatok csak magatokra időt, amikor egymással vagytok elfoglalva és nem a babavárással. Ez kicsit ráhangol majd titeket arra, hogy majd a baba születése után is igényetek legyen kettesben eltöltött időre. De akár már ma este is szervezhetsz egy romantikus estét és ott felvetheted a problémád, elmondhatod, hogy mit érzel és mire vágysz. Megkérdezheted, hogy esetleg min szeretne a párod változtatni? Lehet, hogy az a probléma, hogy túl sokat foglalkozol a babavárással és kezd kialakulni benne a féltékenység, hogy elveszít téged, és ezt rosszul kezeli. Én tanácsolnám, hogy azért ezt a beszélgetést ejtsétek meg. Veszteni valód végül is nincs és hát fő az őszinteség!
Jó egészséget Nektek!
Szia!
Hasonló érzéseim voltak nekem is. Biztos voltam benne, hogy nekem van igazam, és nem csak képzelődöm, hogy elhanyagol, nem szeret már, ilyenek... Sokat kombináltam én is, hogy miért, mert én olyan szétszórtnak, furcsának láttam a párom. Egy ideig szóba sem hoztam a témát, csak vártam, vártam, hogy megváltozzon, és ismét figyelmes legyen. De aztán egyszer úgy döntöttem, elmondom, hogy mi bánt, miben változzon, mi az, ami nem esik jól. Belátta Ő is, hogy sok dologban tényleg nem volt neki sem igaza, volt, amiben nekem. A lelki nyugalom nagyon fontos, mert bizony a baba is érzi, ha nem jó a kedvünk. Próbáljátok megbeszélni, hogy több figyelemre van szükséged! Sok sikert!
szeret és izgul érted , fél,mert nem tudja mit tegyen veled, aki szintén megváltoztál ,így a szülés előtt :) . ( gratulálok )
ja ,és persze fél a babátol is ,közeleg a napja ,hogy apává válik .
őszinteséggel és közeledéssel ,többet elérsz,mint sminkkel,és külsőségekkel ,bár azok is fontosak.
egy apa ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!