A férjem egy évvel ezelőtt "összejött" egy nővel akivel állítása szerint nem feküdt le. Én ezt elhittem neki, de most, ennyi idő után úgy érzem, hogy ebben is hazudott?
Nem tudom mi váltotta ki bennem ezt az érzést,hisz már ezerszer megbeszéltük a történteket,megbocsájtottam neki,de most valamiért az érzéseim azt súgják,hogy biztos lefeküdt vele csak azt már nem meri elmondani.
Talán azért van ez az érzés mert azóta is egy munkahelyen dolgoznak?
Hogyan deríthetném ki hogy valóban jók-e a megérzéseim?Vagy ez már örök titok marad?
"Azt szokták megmondani hogy a női megérzések mindig igazak."
És ezt kik szokták mondani, a nők? :DDDD
A nyuszika megy a porszívóért a rókához, hogy kölcsönkérje.
Ez a vicc jutott az eszembe.
Itt már mindegy, hogy megcsalta vagy sem, akkor is b. meg a porszívódat, te rohadt róka.
Azt írod, hogy "csókok, sms-ek, hosszú beszélgetések". Ha nem is feküdt le a nővel, érzelmileg megcsalt. Ami szerintem rosszabb, mint a fizikai.
24N
Nagyon sajnálom ezt az egészet, és ami veled történt.... én már azt sem tudtam volna elnézni a páromnak, hogy mással csókolózik....de ez én vagyok.
Ha most újból rákérdezel így 1 év után, most sem fog mást mondani, ezt már szerintem soha nem fogod megtudni.
Biztosan azért is motoszkál benned a dolog, mert tudod, hogy egy helyen dolgoznak, látják egymást nap,mint nap....
Neked kell eldöntened, hogy ezt a helyzetet el tudod-e így fogadni, tovább tudsz-e rajta lépni.
Utolsó vagyok, ha érzelmileg csalt meg a párod, akkor véleményem szerint nem szeret téged :-(
Te pedig azt írod, hogy nem bízol meg a férjedben....
Csak egy kérdésem lenne feléd: Szerinted boldog és jó házasságban élsz?
Lehet,hogy furcsának tűnik de tudom,hogy szeret!!!! És én is szeretem őt! Igen,jó házasságban élünk,jó persze vannak problémák....azt a tavalyi félrelépését pedig kapuzárási pániknak tudtuk le.....az volt neki az első,hogy másfelé kacsingatott...
Ettől függetlenül,persze,hogy motoszkál a fejembe,hogy vajon meddig mentek el a nővel,mennyire igaz az amit nekem mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!