Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb baràtnöm...

Legjobb baràtnöm féltékeny. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy kislànyom,és van egy pàrom,bàr pàrommal nem felhötlen a viszonyom.

Ös van egy nagyon jo baràtnöm,akinek van 2 gyereke,és férje.

Ami a gond:

Megismertem egy pasit,akivel semmi sem történt eddig,de nagyon bokol,elég ràmenösen kifejezi magàt,hogy tetszem neki(én nem mondok semmit,mert van pàrom,bàr vàlni szeretnék,nem kapkodok)

Baràtnömön érzem hogy neki nagyon bejön ez a pasi,uj ruhàkat vesz fel,sminkeli magàt,mindig lesi a pasit,minden témàban benne van a pasi neve,stb-

És kezdem ugy érezni hogy haragszik ràm,de nem akarja kimondani,mert ugye férje van.

És neki nem àll szàndékàban vàlni.

Lehet körbeirtam,de a lényeg hogy a pasinak tetszek.

Ö meg a barätnömnek.

Mit javasoltok?

(a pasival összejönnék,mert tetszik,csak nem akarok kapkodni egyenlöre,nehogy két szék közzé essek.

2009. máj. 26. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem valószínű, hogy bármit is tudna tenni, hiszen azt mondod, hogy ő nem szándékozik elhagyni a férjét. Lehet, hogy tetszik neki a pasi, de nem hiszem, hogy veszélyes lenne rád nézve. Ha meg tényleg annyira féltékeny, akkor el kellene gondolkodni arról, hogy tényleg jót akar-e neked és olyan jó barátnőd-e. Szerintem te is csináld azt, hogy először a pasival ha tudsz, akkor gyere össze, de lehetőleg ne alázd meg a mostani párodat egy megcsalással, hanem válj el előtte vagy költözz külön. Nagyon lenézem azokat, akik megcsalják a másikat, ne kövess el ekkora hibát!
2009. máj. 26. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Természetesen nem csalom meg a pàrom,de ha most érkezik a szerelem,akkor nem tudok mit tenni(testi csalàst nem teszek meg)

Baràtnöm nem tervezi a vàlàst,de ha êz a förfi neki biztos lenne,tuti nem hagynà ki.

Baràtnöm velem rendes,csak azt érzem,hogy lassan elvàrja hogy nagykabàtba menjek ki,mert ha egy csinosabb darab van rajtam,azonnal érzem a szuro tekintetét(amit ezelött soha)

2009. máj. 26. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasinak Te tetszel akkor nincs mitől tartanod,a barátnőd éva kiskosztümben is tündökölhet előtte.

Ha meg olyan a pasi,hogy mindegy neki kit szed fel,akkor felesleges ábrándoznod róla.Én egyébként akit a barátnőmnek tekintek azzal vagyok annyira bizalmas és őszinte viszonyba,hogy már rég rákérdeztem volna tetszik-e neki a a pasi.Attól,hogy férje van még tetszhet neki,de ha jó a házassága gondolom nem kockáztatna.Ha mégis,ahhoz a pasi is kell.De egy valóban jó és igaz barátnő nem is tetszelegne az előtt akiről tudja neked tetszik.Egyébként szerintem is csak utána gyere vele össze,ha már lezártad a házasságodat végleg.

2009. máj. 26. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi, de én azt vettem ki a szavaidból, hogy addig nem akarsz elválni, amíg nem találsz magadnak egy másik pasit. Ez meg is lenne, de ott a barátnőd, aki bármikor bekavarhat és egyedül maradhat, amitől nagyon félsz. Én ebben az esetben inkább a párommal maradnék, ha pedig nem tudsz vele kijönni, akkor válj el és már csak utánna próbálj új kapcsolatot teremteni. Eléggé meg fogja viselni a gyerekedet a válás is, nem hogy még egy ilyen huzavona. Mindig rá gondolj, a GYEREK AZ ELSŐ. Ne tedd ki ennek, ha nem muszáj.
2009. máj. 26. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
javítok :maradhatsz
2009. máj. 26. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Ez a barátnő tényleg barátnő?
2009. máj. 26. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondold végig,miért akarsz elválni? Valóban helyrehozhatatlan a házasságod?Miért gondolod azt,hogy egy másik férfival jobb lenne?És a legfontosabb,mint előttem már írta valaki :mi a gyermeked érdeke?Jobb lenne neki apa nélkül,vagy egy számára idegen férfit elfogadni apaként?Az vajon milyen apja lenne a gyerekednek?

Ha ezelet tisztáztad,utána dönts a házasságod sorsáról.

Ami pedig a barátnődet illeti,talán nem is olyan jó barátnő.

A pasinak meg lehet,hogy tetszel,de gondoltál már arra,hogy eesetleg csak egy kockázat nélküli kalandot akar,egy férjes asszonnyal,akit nem kell elvenni feleségül.

2009. máj. 26. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

előttem lévőnek írnám, hogy ha válni fognak, akkor nem egy másik pasi miatt lesz, hanem mert nincs rendben köztük valami, és mivel az ember társas lény és vannak igényei, ezért párra vágyik, ahoz meg ismerkedni kell,

nem tudom milyen a viszony a párral, de az tuti h a veszekedések nem tesznek jót egy gyereknek, és nem kell lemondani az apukájáról attól még, hogy a szülők válnak, vagy elköltöznek. A mami megérdemli a boldogságot. A barátnő sem tehet arról, hogy tetszik neki ez a pasi, és féltékeny, fáj neki főleg hogy a barátnője tetszik inkább annak a férfinak, de nem tud mit tenni, hisz annak a pasinak lehet akkor se kellene ő, ha te nem lennél, kedves kérdező. Az biztos, ha a pasira ráhajtana, fúleg h tudja hogy ti tetszetek egymásnak, és alakulégat valami ismerkedés féle, ez nem szép tőle, nem barátnői viselkedés, akármilyen jó egy pasi, én sosem hajtanék rá a barűtnőm pasijára, vagy leendő udvarlójára, de még csak a volt hapijaira sem. Annyi pasi létezik a vilégon, biztos bele tudna szeretni másba, a másik meg az, hogy haragudni végképp nincs rád oka, és kimutatni azt, hisz nem tartozol neki beszámolóval, és nem birtokolhatja a férfit. Főleg h neki is van férje, vagy váljon el, ha nem akar abban a kapcsiban élni, vagy pedig türtőztesse magát. fő az egyenesség. Én azért nem bíznék meg abban a lányban, mert aki önző és irigykedik, az lehet bármire képes, ha neki fontosabb a feltűnési viszketegsége, meg a versengés, mint a barátságotok akkor ennyi. Amugy a csaj kedvéért sose add fel az ismerkedést, mert miatta nem éri meg, leszerepelt, te nem teszel ezzel semmi gyalázatosat, csak ő nem viselkedik helyénvalón. Valóban igaz, h aki tetszik a pasiknak, az nagykabátban is tetszik nekik, aki meg nem, főleg a modora, az akárhogy kikenheti magát.

2009. máj. 26. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ennek a barátnőnek titokban volt vagy van kapcsolata ezzel a férfivel?
2009. máj. 27. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!