Anyukám azt hiszi, hogy füvezek. Na ilyenkor mit tegyek?
Folyton reggae-t hallgatok, ezért gondolja ezt. Szerinte a reggae füves zene... Nyilván van ennek is alapja, elvégre egy csomó magyar reggae zenébe is van szó a fűről, de ez nem jelenti azt,hogy mindenki füvezik aki hallgatja.
Ezt anyának is elmondtam, de nem hatotta meg.
Már naponta gyanúsítgat. Eleinte kiröhögtem, de már nagyon zavaró. Hétvégén nálunk volt barátom és vízipipáztunk. Bejött a szobámba, beleszívott, hogy tényleg csak dohány van-e benne... A mindennapos szem-ellenőrzésről már nem is beszélek. Felajánlottam, hogy csináljunk olyan drogtesztet amit pl dm-be lehet kapni, de az szerinte kamu.
Mit tehetnék? Olaj a tűzre, hogy nyáron raszta hajat csináltatok.
17/L
Raszta haj egy lánynak?
És utána ha megunod majd valamikor levágatod rövidre?
Próbálj ne foglalkozni vele, illetve egy kicsit megérteni az ő álláspontját.
Annyit tud arról a zenéről, amit hallgatsz, mint én, vagy más laikus. Amit a sztereotípiákból, meg az innen- onnan halottakból tudni lehet. Márpedig érthető, ha aggódik a lányáért, és nem akarja, h 17 évesen esetleg függő legyél, vagy a fű hatására más drogokat is kipróbálj (tökmindegy, h nem füvezel, egy szülő mindig a legrosszabbra gondol). Szóval az aggodalma ugyan kicsit túlzott, de érthető.
Annyit tehetsz, h nem ellenségeskedsz vele, hanem inkább megpróbálod beavatni az életedbe. Mesélsz neki, mikor hazaérsz, mindegy,h miről, mi volt a suliban, ki- kivel jár, milyen volt a legutóbbi koncert, mutasd be neki a barátaidat. Szóval a lényeg az, h érd el, h megbízzon benned. Ez pedig nem megy másként, csak úgy, ha megosztod vele az életed egy bizonyos részét.
De mindent megbeszéltünk addig, amíg el nem kezdte ezt a hülyeségét. Pl ha elmondtam,hogy rossz jegyet kaptam mert nem tanultam, akkor jött az, hogy biztos a fű miatt...
Vagy pl lekésem a buszomat suliból hazajövet (fél óránként jár), akkor ha hazaérek, egyből jön az, hogy én valahol betéptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!