Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kívánt személyek a ballagá...

Nem kívánt személyek a ballagáson. Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Párom öccse most ballag nyolcból. Anyósom meghívatta vele a párom exének a családját. Tudni kell hogy a páromnak van egy kislánya abból a kapcsolatból,így az ex-szel se jóba se rosszba nem vagyunk. Mi amikor összejöttük az ex családja nagyon durván alázott minket akárhol összefutottunk velük (boltban,buszmegállóba,utcán),mert nehezen viselték hogy a párom elhagyta az ő lányukat. Anyósomék nagyon jó anyagi körülmények között élnek így annak idején a csaj és családja ezzel(hogy terhes lett)be akarták biztosítani magukat.

Ti elmennétek így a sógrotok ballagására,hogy az ex és családja is ott lesz,és hogy régebben elátkoztak a sárga földig?

Csak kérlek azt ne írjátok,hogy legyek a sógromra tekintettel... Én a ballagáson ott leszek,átadom az ajándékot,de anyósomékhoz a buliba nem mennék! Jelzem a párom sem akar...

2009. máj. 26. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig csak azt tudom mondani, hogy ez a sógorod ballagása, az lesz ott akit ő meghívott és ezt nektek tolerálni kell.

Nem hiszem, hogy kultúremberek között egy volt kapcsolat olyan problámát jelentene, hogy ne tudjanak egy helyen normálisan viselkedni egymás mellett. Nem kell a nyakukba borulnod, de miért ne lehetnének ott.

2009. máj. 26. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A ballagásra mindenképpen menj el, hiszen a párod öccsét tiszteled meg ezzel. Bár azt nem értem, hogy az ex családját minek kellett meghívni...főleg ha az anyósod is tudja, hogy mennyire nem bírnak Téged/ Titeket... Abban is egyetértek veled, h a családi vacsira nem kell elmenni.
2009. máj. 26. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm... Én pontosan úgy érzem,mintha kicsesznének ezzel velünk. Elég nagy balhé volt a 2 család között. És nem a sógrom hívta meg (vagyis ő),hanem az anyós mondta hogy meg kell hívni őket...

Úgy érzem nem megyünk el. Ez a helyzet kellemetlen a páromnak nagyon. Tegap amikor megtudta szószerint belebetegedett. Mi lesz ha ittasan mindenki eszébe jut a múlt... Családi verekedés legyen belőle?

2009. máj. 26. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék el, de a párod se, ha ő se akar így menni!

Vagy mindeketten menjetek.

Anyósodat nem értem... Ha a ti véleményetek ellenére hívta meg őket, akkor simán belefér, hogy akkor ti ne menjetek el.

Az öcsinek el kell mondani, hogy miért, ő meg fogja érteni.

2009. máj. 26. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló dolog van nálunk is egyik rokonnal, csak nekünk az esküvőre nem jönnek emiatt. Nagyon rosszul esik, tudod, miért? Mert az ünnepelt semmit sem tehet ezekről a dolgokról és attól, hogy elmenekülsz a problémák elől, nem fognak megoldódni. Nem ismerem a helyzeteteket és anélkül, hogy meg akarnálak bántani, annyit tudok mondani az ex családja szemszögéből nézve, hogyha miattad hagyta el a lányt a barátod, akkor én sem tudnék semleges lenni irányodban. Egyértelmű, hogy azzal a kapcsolattal volt gond, de ez akkor is nehéz a másik oldal számára főleg, ha gyerek is van abból a kapcsolatból. El kell fogadnod, hogy a gyerek örökre hozzáköti az exet a barátodhoz, így ők nem fognak az életetekből végérvényesen eltűnni. Jobb megbékélni, mint megfutamodni. Ha nem mentek el, azzal csak az ünnepeltet bántjátok meg és nektek sem jó, hogy nem tudtok osztozni a jeles napon az örömében. Ne törődjetek azzal, hogy ki lesz ott, inkább arra koncentráljatok, hogy jól érezzétek magatokat!
2009. máj. 26. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem nem is exszel és a gyerekkel van a problémám,csak félek,hogy visszaidézik a múltat és balhé lesz belőle. Örülnék ha csak az ex a párja és a 2 gyerek jönne így az én kislányom is még jobban megismerkedhetne a testvérével.

A párom nem azért hagyta ott mert én akkor rá voltam szállva a páromra hogy járjunk együtt,hanem azért mert a párom akarata ellenére szült egy gyereket,és porig aláztak állandóan. Aze x helyébe nem rám kellene haragudnia,hanem egy kicsit magába kellene fordulnia hogy mit is rontott el,amiért gyerekkel együtt elhagyták.

De azért én úgy érzem,hogy ez anyósomtól nem volt szép dolog. Én először az ő akaratát nézném ilyen esetben nem kész tények elé állítanám.

2009. máj. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!