Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy szeretnék melltartót? Nagyon ciki ha nem hordok? Visszataszító?
Nagyon szigorúak a szüleim velem,és félek anyum reakciójától.Kicsit ducibb vagyok az átlagnál,és hát mit ne mondjak,jó nagy melleim vannak,de sajnos már kicsit lógnak is.
18/L
Nem biztos, hogy fake kérdés..
Nekem sem vett anno anyu, annyira el volt mindig is foglalva magával/tesóimmal, minden mással..
Én vettem magamnak zsebpénzből, tudomásul vette és kész.
Erről a te történeted jutott eszembe:
Erről a te történeted jutott eszembe:
Ajánlom figyelmedbe a "Kinek akarunk megfelelni?" című fejezetet.
A szakdolgozat nem az enyém, csak a témában kerestem cikkeket és rábukkantam:). Jó olvasgatást:).
Ajánlom figyelmedbe a "Kinek akarunk megfelelni?" című fejezetet.
A szakdolgozat nem az enyém, csak a témában kerestem cikkeket és rábukkantam:). Jó olvasgatást:).
* Automatikusan eltávolított tartalom.
úristen! ezt nem hiszem el! Menj el egy boltba ahol segítenek melltartót venni!Először vegyél valami kényelmes sportmelltartó fazont! Egy 18 éves lánynak kell melltartó főleg ha nagyok a mellei! LOL. Az a ciki, ha póló van alattad és átlátszik alatta aminek nem kellene. a melltartó takar és tart is egyben.
Gyorsan vegyél egyet amíg végleg el nem lógnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!