Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első találkozásnál (bemutatásn...

Első találkozásnál (bemutatásnál) normális az, ha a férfi nem akar a saját lánya előtt (a lánynak egy ismeretlen nővel, a barátnőjével) semmiféle testi kontaktusba kerülni?

Figyelt kérdés

Pontosabban arról van szó, hogy a hétvégén én és anyukám be leszünk mutatva a férfi családjának. A férfinál csak a tinédzser lánya lakik. A lánya már a kapcsolatuk elején ellenkezett, nem akarta megismerni anyukámat, illetve engem.

Most fog sor kerülni egymás bemutatására. A férfi kijelentette hogy a lánya előtt pl. ne fogják meg egymás kezét, se csók, se semmi.

Szerintetek ez így helyes, normális?

2012. jan. 13. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Normális nagyon is. Ebből is kiderül, hogy a szeretteivel törődik, figyelembeveszi érzelmeit stb. Ez anyukádra is vonatkozik, ha szereti.

Nem akar senkit elveszíteni, óvatos akar lenni, teljesen normális.

A lány lehet, nem ellenetek van, hanem az egész ellen, hogy újra alkalmazkodnia kell valakihez akit nem ismer, nem ő választ stb. Nem szereti, hogy a családja szétment, nincs minek örüljön. Idő kell neki, és türelem hozzá másoknak.

Remélem jól sikerül a találka.

2012. jan. 14. 02:43
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Engem ez zavarna.
2012. jan. 14. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!