Nektek mit jelent a "megalázás"? Mit értetek ezalatt?
Figyelt kérdés
Családban az apa kritizálja, megalázza gyerekét azzal,hogy bunkónak, egy nagy nullának nevezi gyereket. Azt hajtogatja,hogy nem lesz belőle semmi, hogy lusta stb. Szerintetek ez vezet valahová? Élt ilyesmit át valaki gyerekként vagy esetleg huszonévesen is szülei által?2012. jan. 12. 18:09
11/11 A kérdező kommentje:
Szomorú, ha a szülők elzárkóznak gyerekük elől. Még ha sok dologban nem is ért egyet a két fél, de csak szoros szálak fűzik egymáshoz őket. Megtörténhet,hogy egy adott ponton keresztül elmérgesedik egy helyzet, de a végleges elhidegülés nagyon durván hangzik...
19:23 megértem a helyzeted. Én apámon keresztül éltem ezt át, sőt még most is így kezel,pedig nem vagyok már gyerek... De csakis rajtad múlik,hogy miként élsz meg bizonyos helyzeteket. Tényleg hajlamosak vagyunk ugyanazokat a hibákat elkövetni, de már azzal,hogy felismerjük ezt, sokat tehetünk magunkért a jövőre nézve.
2012. jan. 14. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!