Mit tegyek? Hogy ösztönözhetném egy kicsit másfelé?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve vagyunk együtt,nagyon jól megvagyunk minden téren,de mióta ismerem sose volt olyan ember akinek csak úgy adhatok egy puszit,vagy megsimogathatom(édesapja is ilyen ha édesanyja adna puszit,csókot inkább elmegy persze viccelődve)ebből voltak már vitáink...ha szexre kerül a sor akkor ott meg rá se ismerek szinte olyan édes:D
Na de mégis....
2009. máj. 25. 11:12
1/5 anonim válasza:
El kell fogadnod, hogy ő ilyen: vannak olyan emberek, akik nem szeretik a babusgatást, puszilgatást. Ettől még nem szeret téged kevésbé, egyszerűen nem kedveli a túlzott gyengédséget.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is fogadd el ilyennek. Ha szeretnéd jobban megérteni Őt és Magadat, olvasmányt ajánlanék Neked ami segíthet: Gary Chapman: Egymásra hangolva - Öt szeretetnyelv a házasságban. Nekem nagyon bejött.
3/5 anonim válasza:
szia én nő vagyok, de szinte egyező a viselkedésem a párodéval. Mások előtt én sem szeretem, ha a férjem megpuszil, és nem azért, mert nem szeretem, vagy szégyellem, hanem mert én ilyen vagyok. Egyszerűen zavar.
Párom is mondta az elején, hogy minek vagyok ilyen, de 8 év alatt már hozzászokott.
Szerintem törődj bele, mert nekünk, ilyen beállítottságú embereknek ez nehezünkre esik.
4/5 anonim válasza:
Az én párom is ilyen. Eleinte zavart, mára már megszoktam. Néha azért nem bírok magammal, és adok neki egy puszit társaságban, de már észre se veszi, mert eleinte még puffogott, ha merészeltem... :) Ha meg nagyon nem bírod, hogy ne érj hozzá vagy vmi, akkor csináld úgy, hogy senkinek ne tűnjön fel. Én pl. az asztal alatt szoktam rátenni a kezem a combjára (nem szexuális célzattal!), az abszolút nem zavarja, nem látja senki, mégis hozzáérhetsz. Sőt már rászokott arra, hogy ő simizi a lábam, vagy ráteszi a lábam az ő lábára. Sztem fejlődőképesek, csak mértékkel, szép lassan kell haladni. :)
5/5 anonim válasza:
A barátnőm kislánya baba kora óta menekül, se puszit, se testi érintést nem vislt el. Mára 8-ikos, megtanították, hogy hagyni kell, de mindig megpróbálja kikerülni, kellemetlen neki. Kisbaba korában se adhatott az anyja se egy puszit, mert tolta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!