Mit szólnátok, ha a barátnőtök szex közben jelentené be, hogy gyereket akar?
Rendben,hogy akar a nő 7 év kapcsolat után babát..De miért szex közben kell ezzel előjönnie??nem lehet előtte megbeszélni? Vagy utána??Én totál kiakadnék ha szexelek a párommal,és közben hozná fel a gyerektémát..Annak is megvan a maga módja és ideje.
38/N
Előző, mint láthatod sírt a barátnő.
A sírás egy beszűkült tudatállapot, nem tud józanul gondolkodni, nem lehet ésszerű tetteket elvárni egy síró embertől. Lehet, hogy hamarosan megjön neki, ezért volt ilyen érzékeny.
Persze, mert ez tok hetkoznapi dolog, h az ember tolja a baratnojet hatulrol es akkor egyszer csak elbogi magat es benyogi, h neki gyerek kell, foleg, h elotte soha nem hozta meg csak szoba se.
Ahh nem is ertem kerdezo, h miert lepodtel meg....:D
Én azt tartom valószínűnek hogy már nagyon sok ideje magában őrlődik a barátnőd a baba témán. De mivel tudta hogy te nem akarsz még csak hallani sem róla, ezért nem is hozta fel.
Most hogy ez épp szex közben kibukott belőle, az már azt mutatja hogy nagyon-nagyon akarja, és azért sírta el magát mert kétségbeesett.
Azt mondod 7 éve vagytok együtt. Ez már nagyon sok idő, tehát bőven felnőttkorban vagytok. A nőknél kinél előbb-kinél később, de eljön az az idő amikor már mindennél jobban vágynak egy kisbaba után, és bizony azzal is tisztában kell lenniük hogy ahogy múlnak az évek úgy lesz egyre kisebb az esélye hogy teherbe tud esni. Tudod, az a bizonyos biológia óra ketyeg...
Viszont férfiaknál nincs ilyen helyzet, mert ha ő 25 évesen akar gyereket simán, ha 35 évesen akkor is, ha 45 évesen akkor is, ha 55 évesen akkor is... lehet neki bármikor. De egy nőnek nem!
Üljetek le higgadtan megbeszélni ezt a témát. Ha valóban nem akarsz gyereket, viszont ő igen, akkor engedd el, ne kösd magadhoz, ne rabold tovább az idejét, had találja meg azt az embert akivel ugyanazok az értékrendjei és boldog lehessen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!