Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan mutattátok be a...

Ti hogyan mutattátok be a párotokat a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Hogy zajlott, kinél és mivel oldottátok a hangulatot stb? Meg előtte mivel vezettétek fel, hogy be akarjátok őt mutatni.
2012. jan. 6. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Párom épp nálam volt amikor anyámék jöttk fel hozzám,"anya,ő a párom,xy.Kávét főzzek?"

Igaz ez már akkor volt mikor pár hónapja jártunk,meg nem is lakom a szüleimmel sok éve.

Párom viszont pár nap után haza vitt,ő szüleivel lakott még,ő se nagyon készült rá,csak reggel szólt hogy délután nem egyedül érkezik,ott is aludtam,hiába 10 percre lakom.

N

2012. jan. 6. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:

200 km-re lakom a szüleimtől, apám egyszer felhívott, hogy a városban van, szaladjak le egy puszira. A férjem (akkor még nem) pont akkor ment el. Gyors kézfogás a kapuban, bemutatkozás, aztán elhúzta a csíkot.

Valamivel később látogatott haza velem.

De apám nagyon barátkozós típus, vele könnyű szóba elegyedni.

Anyámmal se volt semmi extra, ő kicsit merevebb, de eldumáltak.

Közben volt egy-két szakítás, némelyiket már el se mondtam nekik. Amikor legutoljára összejöttünk, pont arrafelé ment, ahol a szüleim laknak, így elvitt hozzájuk. Anyám akkor szemmel ölt, mert ő csak a szakításos szomorkodásomra emlékezett. A férjem meg kínjában a mellette ülő kutyám fülét tekergette :)

2012. jan. 6. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Jött Húsvétra locsolkodni, akkor voltunk kb. egy hónapja együtt, már időszerű volt bemutatni, így egybekötöttük a kellemest a hasznossal:)
2012. jan. 6. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:

2 hete jártunk, egy étterembe meghívta a párom a szüleimet és persze engem.

Nálunk nem csak bemutatás volt, hanem egyből lánykérés is. :)

Ennek már 3 éve és nem bántuk meg, mondjuk az esküvő másfél évvel később volt.

2012. jan. 6. 23:42
 15/15 anonim ***** válasza:

1,5 hónapja jártunk, kijött hozzánk vacsira, én főztem (életembe talán 5-ödször). hagymás rostélyos akartam .... Életemben először sütöttem marhát, nagy lángon, hogy minél előbb kész legyen.... Mind fekete lett, levakargattam, megkapta a legvilágosabbat, azaz legkevésbé égettet. A husikat letakargattam hagymakarikákkal, amik 2-odszorra sikerültek, mert az első adag szénné égett :(

Olyan aranyos volt, szó nélkül ette, és csak annyit mondott, hogy milyen életlen a kés.....(igazából nem a kés volt életlen)...Aztán anyu nem bírta tovább, és elkezdtünk nevetni. Azóta sem csináltam ilyen kaját, de már a férjem lett azóta:) De emlegetjük az esetet...:)

2012. jan. 7. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!