Ti hogyan mutattátok be a párotokat a szüleiteknek?
Párom épp nálam volt amikor anyámék jöttk fel hozzám,"anya,ő a párom,xy.Kávét főzzek?"
Igaz ez már akkor volt mikor pár hónapja jártunk,meg nem is lakom a szüleimmel sok éve.
Párom viszont pár nap után haza vitt,ő szüleivel lakott még,ő se nagyon készült rá,csak reggel szólt hogy délután nem egyedül érkezik,ott is aludtam,hiába 10 percre lakom.
N
200 km-re lakom a szüleimtől, apám egyszer felhívott, hogy a városban van, szaladjak le egy puszira. A férjem (akkor még nem) pont akkor ment el. Gyors kézfogás a kapuban, bemutatkozás, aztán elhúzta a csíkot.
Valamivel később látogatott haza velem.
De apám nagyon barátkozós típus, vele könnyű szóba elegyedni.
Anyámmal se volt semmi extra, ő kicsit merevebb, de eldumáltak.
Közben volt egy-két szakítás, némelyiket már el se mondtam nekik. Amikor legutoljára összejöttünk, pont arrafelé ment, ahol a szüleim laknak, így elvitt hozzájuk. Anyám akkor szemmel ölt, mert ő csak a szakításos szomorkodásomra emlékezett. A férjem meg kínjában a mellette ülő kutyám fülét tekergette :)
2 hete jártunk, egy étterembe meghívta a párom a szüleimet és persze engem.
Nálunk nem csak bemutatás volt, hanem egyből lánykérés is. :)
Ennek már 3 éve és nem bántuk meg, mondjuk az esküvő másfél évvel később volt.
1,5 hónapja jártunk, kijött hozzánk vacsira, én főztem (életembe talán 5-ödször). hagymás rostélyos akartam .... Életemben először sütöttem marhát, nagy lángon, hogy minél előbb kész legyen.... Mind fekete lett, levakargattam, megkapta a legvilágosabbat, azaz legkevésbé égettet. A husikat letakargattam hagymakarikákkal, amik 2-odszorra sikerültek, mert az első adag szénné égett :(
Olyan aranyos volt, szó nélkül ette, és csak annyit mondott, hogy milyen életlen a kés.....(igazából nem a kés volt életlen)...Aztán anyu nem bírta tovább, és elkezdtünk nevetni. Azóta sem csináltam ilyen kaját, de már a férjem lett azóta:) De emlegetjük az esetet...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!