14 éves csajok, milyen ajándékra vágytok? Írjatok kisebbet is, de lehet nagyot is!
Figyelt kérdés
És dvd filmek közül melyikeknek örülnétek? Esetleg szakértő anyukák, tesók is írhatnak, vagy bárki.2009. máj. 23. 15:08
1/6 anonim válasza:
én 16 vagyok,de egy finom parfümnek mindig tudok örülni.
a lényeg,hogy gondoljanak rám:)
2/6 anonim válasza:
dvd-t, cd-ket szerintem felesleges adni, mivel letölti magának. Én 14 évesen mindig örültem, ha kaptam valami vásárlási utalványt, pénzt , kozmetikai szereket, fényképezőgépet, mp3 lejátszót.
3/6 A kérdező kommentje:
..nehéz ügy, vásárolni a szülei nem nagyon engedik el, én meg sajnos nem tudok elmenni vele, nemrég kapott többféle ékszert, kozmetikumot, mp3 lejátszója, jó mobilja, fényképezője is van...
szeret kézműveskedni, mindenféle anyaggal, technikával..
2009. máj. 23. 19:00
4/6 anonim válasza:
akkor meg is válaszoltad a kérdésed:) irány a hobbibolt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem valami komolyabb felszerelés a kézmüvességhez, amit ő nem engedhet meg magának.
6/6 anonim válasza:
14 L vok.Barmilyen magad altal kiszemelt ajandek jo lenne.Nem fontos mit adsz , hanem,hogy megvan benned a lelkesules vs mi.erted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!