A férjemnek az előző kapcsolatából van egy 12 éves fia. Ha nincs a férjemnek semmilyen jövedelme. Akkor is kell gyerektartást fizetni? Az állam ilyenkor nem előlegezi meg?
Megnézném én azt a 200ezres gyerektartást....
na,de mindegy is,mert nem lehet mindenkinek oly jó dolga mint egyeseknek....
én sajnálom a kérdezőt,és megértem,bár ez nem azt jelenti,hogy uebben a cipőben járok...
elég gusztustalannak tartom azokat a nőket,akik tönkre akarják tenni az exet,aki épp valami oknál fogva nem tud fizetni
le kellene ülni azokkal a nőkkel,neked is, és megbeszélni mi a helyzet,hogy ha tudtok fizettek,értsék meg,addig pedig nem anyagilag,de próbáljátok segíteni őket,pl.ha el akarnak menni kikapcsolódni,mit tudom,két napra,akkor válaljátok a gyereket,stb...
mert ugye könnyen hajléktalan lesz valaki,ha ráterhelik a házára a tartozását...
sok sikert
"... Megnézném én azt a 200ezres gyerektartást.... "
Kedves 15:08!
Nyugodtan megnézheted!
A 200ezer Ft minden hónap 5-én le van téve az asztalomra (lefényképezzem neked?)! :D
De lefényképezhetem a karácsonykor letett 500ezret is, vagy a húsvéti 350ezret...
És mint írtam, nem csak pénzt ad, hanem minden nap törődik is a gyerekekkel, részt vesz a mindennapi gondok megoldásában, pedig mondhatná, hogy a gyerektartással letudta a gyerekeket.
Amúgy ezt a pénzt ő magától adja, kérni sem kellett és nem a bíróság kötelezte rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!