A férjem folyton a magas lányokat nézegeti, mindig megbánt, hogy milyen alacsony vagyok, már teljesen önbizalomhiányom van. Mit tehetnék?
A férjem fotós, sok modell lánnyal találkozik a munkája során. Mind 175 centi fölött vannak, vékonyak. Rám folyton valami megjegyzést tesz, hogy milyen kicsi vagyok, elvicceli, de nekem akkor is rosszul esik. Az olyan lányokat istennőnek tartja, de akkor miért velem van?
A 165 centimmel törpe vagyok mellettük, nem tudok már megnőni, de így szörnyű önbizalomhiányom van a megjegyzései miatt:(
Én visszavágnék: milyen szép testű/izmos/férfias ez a pasi, te milyen kis pocakos/soványka/ sápadt/kisfiús vagy...
Beszélj vele hogy ha nem jössz be, akkor keressen egy magas nőt!
Ha nem veszi, és folytatja, akkor mondd meg neki, hogy kis*farkú vagy az exeid meg nagyobbal rendelkeztek :D
Örülök, hogy le lettem pontozva, csak azért, mert azt írtam hagyja ott.
Miért kellene egy olyan kapcsolatban maradnia, ahol valamit "el kell engednie a füle mellett" , vagy ahol ahol bosszúból "más férfiakat kell dicsérnie"?
Hosszú távon ki fog készülni. Hiszen már most sincs önbizalma. Ha szakítana vele, akkor legalább megadná magának az esélyt, hogy egy tisztelettudó férfival jöjjön össze.
"Örülök, hogy le lettem pontozva, csak azért, mert azt írtam hagyja ott."
Ez egy elég felelőtlen tanács volt részedről, bár kétségtelenül megoldja a problémát. A problémát amúgy az öngyilkosság is megoldaná, mégsem tanácsoljuk.
"Miért kellene egy olyan kapcsolatban maradnia,...?"
Ki írta, hogy maradjon benn a kapcsolatban? Ez egész egyszerűen nem tartozik ide. Halvány lila dunsztod nincs, és nekem sincs, hogy egyébként mennyire jó ez a kapcsolat. Leírt egy problémát, amire megoldást keres. Nem azt kérdezte, hogy szakítson-e.
A partvonalról, persze, könnyű ilyeneket mondani. Neked vagy nekem semmit nem jelent az a kötelék, ami őket egymáshoz fűzi. Nem volt ilyesmiről szó a kérdésben. Természetesen a szakítás egy lehetőség, senki nem írta az ellenkezőjét.
"Hát egy szép magas nő, az minőségileg más, mint egy kis dugó"
Azt hiszem, ehhez semmit sem kell fűznöm ahhoz, hogy mindenkinek átjöjjön a belőle áradó értelmi visszamaradottság.
Egyébként engem is érdekel, hogy állnak a dolgok azóta.
Bírom, mikor feltesznek egy ilyen kérdést, amit a kérdezőnek simán tudnia kellene kezelnie, elvégre felnőtt, férjezett nő... és erre írja a sok paraszt pi..a, hogy ők még kisebbek és a csávójuk még magasabb.
Mégis ki a fenét érdekel hogy a válaszolók k*rvára nem illenek össze a párjukkal és az meg főleg nem hogy ezzel próbálják nyugtatni a kérdezőt?!
Én 180 vagyok, de egy 160 centis lány már kicsinek mondható mellettem, és számtalan olyan szituáció van, ami kényelmetlen már ilyenkor. Az már nagyon beteges ha valakik közt 40 centi is van. Broáf!
A kérdező meg minek ment hozzá az illetőhöz?! Fotós... sok lánnyal kamatyol. Nyilván ez minden nő álma. És biztos hogy nem csak most álmodozik a magas nőkről, hanem mindig is ilyen volt. Szóval miért is kellett hozzá menni? Érdekből. Akkor meg szádat befogod és elviseled hogy melletted félredug.
Beszélj a férjeddel, mond meg neki hogy neked ezek a dolgok rosszul esnek, és ha nem hadja abba, akkor én szakítanék vele, mert semmi értelme egy olyan kapcsolatban maradni, ahol nem engem talál a legszebbenk.
Le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!