Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl vagy ti is...

Én reagálom túl vagy ti is így reagálnátok? Karácsony egyenlő szakítás és veszekedés?

Figyelt kérdés
A párommal nem találkoztam már 3 hete és a karácsonyt sem tudjuk együtt tölteni sajnos,én dolgozom egy másik városban ő otthon van a szüleivel.Minden nap szoktunk beszélni telefonon vagy skypon,Egy hete a karácsonyi készülődésben teljesen meg feletkezett rólam,a telefont sem volt hajlandó felvenni,lekezelően bánt velem és mondta hogy jó lenne ha a napokban hanyagolnám mert neki van családja,tudni kell az én szüleim elváltak és nem vagyok jóban velük és a karácsonyt is egy idegen rszágban töltöm egyedül...hogy képes ilyet a fejemhez vágni hogy neki van családja és ha lehet most hanyagoljam az ünnepek alatt??más örülne ha a másikkal lehetne vagy telefonon hallaná a hangját,de ö még azt is mondta hogy ne hívogassam...tudja hogy magányos vagyok itt egyedül és így viselkedik...lekoptat azzal a szöveggel hogy neki most a családjával kell foglalkozni és ne hívjam és ne is skypoljunk az ünnepekben...nem tudom hogy én reagálom túl de nagyon rosszul esett hogy ünnepek alatt és elött így elutasít..ti hogy reagálnátok?
2011. dec. 24. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl.

Hacsak nem pár hete vagyunk együtt,nekem a párom is a családhoz tartozik.Karácsonykor is.

2011. dec. 24. 12:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Uhh, én azt hittem, hogy te vagy a nő. Ez így még gázabb.

Hát nem dúl a szerelem a barátnődnél, az is biztos.

2011. dec. 24. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Új "karácsonyi" pasi a láthatáron esetleg...? Az is lefoglalhatja.

Engem is eléggé elárasztott a családom tennivalóval, de amikor az egyik barátnőm (nő vagyok) ebéd közben hívott fel, még rá is volt egy 15 percem, pedig utána újra kellett melegíteni a kajámat.

2011. dec. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!