Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom nem akarja kivenni a...

Párom nem akarja kivenni a két ünnep közöttre a szabijait, nem akar velünk lenni 2 hétig folyamatosan?!

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy nem tud velem lenni olyan sokáig, nem akar hulla fáradt lenni.

Kivan a két gyerekünktől, neki nem pihenés az itthonlét, ő szabadságra vágyik, pihenésre

Itthon hulla lesz

Mondtam, ha így látja, akkor nincs jövőnk, de hallani sem akar arról, hogy szétmenjünk

Mit gondoltok?

Egész nap pakolok, főzök, mosok, takarítok utána (is)

Fáradt vagyok én is, semmi segítség nincs, sem barátok, senki

3éves a kisfiam 10 hónapos a kislányom

Teljesen eltávolodtunk egymástól

Most mi lesz így velünk?

2011. dec. 22. 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ui: egyébként ugyanebben a cipőben járok,ugyanezek a problémák, ugyanekkora két gyerek, csak a férjem 39 éves. Jelenleg (3 hónapja nem lakik itthon).

Nem tudom hogyan tovább...

2011. dec. 23. 11:10
 22/22 A kérdező kommentje:

Hááát, holnaptól megy dolgozni.

Este fél 9kor én kérdeztem rá, hogy "mennél dolgozni?" erre, "igen, holnap már megyek, a főnök behívott" volt a válasz.

Azt hittem viccel.

Hatalmas botrányt csaptam, teljesen kiakadtam.

Pedig én jónak ítéltem a Karácsonyt, az elmúlt napokat.

Úgy látszik, tévedtem.

Most hogyan tovább?

Mit csináljak?????

Nem akarok ilyen emberrel együtt élni.

Béreljük a lakást, ahol az összes berendezési tárgy az enyém. Kiszolgáltatott helyzet, nem tudok hová költözni, ahogy neki sincs saját lakása.

Azt szeretném, ha elköltözne, és fizetne a gyerekek után.

Hallani sem akar róla.

2011. dec. 28. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!