Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok anyáék...

Szerelmes vagyok anyáék közeli barátjába. Hogy mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

1 éve együtt vagyok vele,de titokban,mert nem akartunk botrányt,először egyikünk sem akart komoly kapcsolatot,de aztán megváltozott a helyzet...

Tudtunk,hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége,már többször szakítottunk,de valahogy mindig újra összejövünk.

Már elegem van abból,hogy mindig hazudom kell a szüleimnek és elakarom nekik mondani.Mikor megkérdeztem a páromat,hogy Ő mit szól hozzá,akkor azt mondta,hogy neki mindegy,hogy mi lesz,csak legyek boldog.

Csak ha elmondom apáéknak a dolgot,akkor ki fognak akadni.Apa még úgy kezel,mint egy óvodást és anya mindentől félt.

Eddig 4 ember tud a dologról(a barátom takarítónője,de kétlem,hogy Ő elmondaná bárkinek,a nagynéném,a legjobb barátnőm és a párom egyik ismerőse),de félek,hogy mástól tudják meg a szüleim és akkor még jobban kiborulnak.

Bár mintha anya gyanítana valamit,,mert a párom szinte napi rendszerességgel vesz valami ajándékot és anya már megjegyezte,hogy valaki nagyon szerethet,ha ilyen drága dolgokat vesz.

De szerintem azt nem tudja,hogy kitől kapom a dolgokat.

2011. dec. 20. 18:22
1 2
 11/15 mountain ***** válasza:
0%

Teljesen mindegy. A kérdező leírta hogy jól keres. Ez az ő oldalukon egy hatalmas érv,mert a szülők sokkal könnyebben elnézik az ilyet,ha a férfinek jók az anyagi körülményei.

Igazságtalanság persze,de attól még ez van.

Ez olyan dolog,hogy a pénzes pasi nem kopasz,hanem sármos, és nem ráncos hanem markáns.

2011. dec. 28. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem mindegy.

Mert, ha egy bank vezető embere, menő ügyvéd, orvos az más megítélés alá esik, mintha egy jól menő vállalkozó lenne, és még eltérőbb a szülők és a társadalom megítélése , ha az illető fekete bizniszben utazik, seftel stb...

2011. dec. 29. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember elnézné, ha a 18 éves lányának egy menő orvos udvarol, és a legtöbb ember puskával kergetné azt az udvarlót, akinek fél lába a börtönben van, legyen bármennyi pénze is!
2011. dec. 29. 12:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Anyáék nem nagyon bírják a korkülönbséget...a legjobb barátnőm és a barátja között 4 év van,de mindig mondják nekem,hogy nem értik,hogy hagyhatták ezt a kapcsolatot a lány szülei meg hasonlók.

Apa már nagyon régóta jóban van a párommal és ismeri a legrosszabb oldalát is,emiatt félek,hogy mit fog szólni a dologhoz.

A párom jogász,szóval nincs fél lábbal a börtönben.

2011. dec. 29. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Végül hogyan alakult a sorsotok?
2012. jan. 12. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!