Szerelmes vagyok anyáék közeli barátjába. Hogy mondjam el nekik?
1 éve együtt vagyok vele,de titokban,mert nem akartunk botrányt,először egyikünk sem akart komoly kapcsolatot,de aztán megváltozott a helyzet...
Tudtunk,hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége,már többször szakítottunk,de valahogy mindig újra összejövünk.
Már elegem van abból,hogy mindig hazudom kell a szüleimnek és elakarom nekik mondani.Mikor megkérdeztem a páromat,hogy Ő mit szól hozzá,akkor azt mondta,hogy neki mindegy,hogy mi lesz,csak legyek boldog.
Csak ha elmondom apáéknak a dolgot,akkor ki fognak akadni.Apa még úgy kezel,mint egy óvodást és anya mindentől félt.
Eddig 4 ember tud a dologról(a barátom takarítónője,de kétlem,hogy Ő elmondaná bárkinek,a nagynéném,a legjobb barátnőm és a párom egyik ismerőse),de félek,hogy mástól tudják meg a szüleim és akkor még jobban kiborulnak.
Bár mintha anya gyanítana valamit,,mert a párom szinte napi rendszerességgel vesz valami ajándékot és anya már megjegyezte,hogy valaki nagyon szerethet,ha ilyen drága dolgokat vesz.
De szerintem azt nem tudja,hogy kitől kapom a dolgokat.
Teljesen mindegy. A kérdező leírta hogy jól keres. Ez az ő oldalukon egy hatalmas érv,mert a szülők sokkal könnyebben elnézik az ilyet,ha a férfinek jók az anyagi körülményei.
Igazságtalanság persze,de attól még ez van.
Ez olyan dolog,hogy a pénzes pasi nem kopasz,hanem sármos, és nem ráncos hanem markáns.
Azért annyira nem mindegy.
Mert, ha egy bank vezető embere, menő ügyvéd, orvos az más megítélés alá esik, mintha egy jól menő vállalkozó lenne, és még eltérőbb a szülők és a társadalom megítélése , ha az illető fekete bizniszben utazik, seftel stb...
Anyáék nem nagyon bírják a korkülönbséget...a legjobb barátnőm és a barátja között 4 év van,de mindig mondják nekem,hogy nem értik,hogy hagyhatták ezt a kapcsolatot a lány szülei meg hasonlók.
Apa már nagyon régóta jóban van a párommal és ismeri a legrosszabb oldalát is,emiatt félek,hogy mit fog szólni a dologhoz.
A párom jogász,szóval nincs fél lábbal a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!