Az mit jelent ha egy nő azt mondja a férfinak hogy nem tud rá támaszkodni? Miért akar mindig a nő egy férfira támaszkodni? Nem az a lényeg hogy két önálló ember legyen együtt? Miért a férfitól várja a csodát?
Attól függ, hogy milyen értelemben gondolja a nő a "támaszkodást".
Én pl. hónapok óta nem kapok munkát, így a páromra vagyok utalva. Rühellem. Már a plazmaszolgálathoz is bejelentkeztem, csak hadd szállhassak be a költségekbe (ami érdekes lesz, mert rosszul vagyok a tűtől :D)
Viszont lelkileg nem tudok rá támaszkodni, és ezt is rühellem.
Nekem kell eldönteni mi legyen a kaja, melyik fenyőfát vigyük haza, milyen inget vegyen a melóhoz, melyik fogkefét válassza...
Emellett a munkanélküliség még pluszban nyomja a vállam, anyám meg van sértődve rám, ellenem hangolja a testvéreimet, anyósom állandóan beleugat a dolgainkba, valami fontos cucc mindig tönkremegy...
Kemény nő vagyok, de már gyakran elbőgöm magam, 2havonta biztos hogy kapok egy csendesebb idegösszeroppanást.
És ilyenkor persze a párom fülét-farkát behúzva kotródik az útból, mintha ott se lenne.
Gyakran még azt se kérdi meg, mi bajom van...
Nos, nálam ez jelenti, hogy nem támaszkodhatok rá :)
Viszont vannak bőségesen olyanok is, akik anyagilag gondolják, sajnos őket én magam sem tudom megérteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!