Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha egy nő azt...

Az mit jelent ha egy nő azt mondja a férfinak hogy nem tud rá támaszkodni? Miért akar mindig a nő egy férfira támaszkodni? Nem az a lényeg hogy két önálló ember legyen együtt? Miért a férfitól várja a csodát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen értelemben gondolja a nő a "támaszkodást".

Én pl. hónapok óta nem kapok munkát, így a páromra vagyok utalva. Rühellem. Már a plazmaszolgálathoz is bejelentkeztem, csak hadd szállhassak be a költségekbe (ami érdekes lesz, mert rosszul vagyok a tűtől :D)

Viszont lelkileg nem tudok rá támaszkodni, és ezt is rühellem.

Nekem kell eldönteni mi legyen a kaja, melyik fenyőfát vigyük haza, milyen inget vegyen a melóhoz, melyik fogkefét válassza...

Emellett a munkanélküliség még pluszban nyomja a vállam, anyám meg van sértődve rám, ellenem hangolja a testvéreimet, anyósom állandóan beleugat a dolgainkba, valami fontos cucc mindig tönkremegy...

Kemény nő vagyok, de már gyakran elbőgöm magam, 2havonta biztos hogy kapok egy csendesebb idegösszeroppanást.

És ilyenkor persze a párom fülét-farkát behúzva kotródik az útból, mintha ott se lenne.

Gyakran még azt se kérdi meg, mi bajom van...

Nos, nálam ez jelenti, hogy nem támaszkodhatok rá :)

Viszont vannak bőségesen olyanok is, akik anyagilag gondolják, sajnos őket én magam sem tudom megérteni :)

2011. dec. 23. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
szerintem nem jól értelmezted a dolgot.. támaszkodás más szóval bizalom, vagyis hogy meg akarja osztani a nő a gondjait a férfival..röviden ennyi. : )
2012. ápr. 1. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
A támaszkodás nem jó. Gondolj csak bele, azok az emberek támaszkodnak idézőjelesen akik nem tudnak meg állni a lábukon. Átvitt értelemben, lelkileg gyengék. Döntésképtelenek, önbizalom hiányosak és hiányzik belőlük a felnőttség írmagja. Anyagitámaszkodással egyet értek, nem túl szép dolog egy párkapcsolatban, másik pénzén élni. De mikor családot alapítanak, jön a baba és a nő kiesik a munkából, akkor igenis jogos. Mindenkinek egyedül kell megélnie a poklát, és nem a másiktól várni a megoldást. Annak a válaszolónak meg nem értem a felfogását, aki azt írta, hogy az anyósa beleugat a kapcsolatukba, a párja nem érdeklődik iránta, az anyja uszítja a testvéreit stb. Ki kéne rugdosni az ilyen kártékony embereket az életéből. Máris megszűnnének az idegösszeroppanások.
2020. jan. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!