Miért nem szeret a fiam? Ugy érzem hogy nemszeret a fiam mert mindig csak az apjárol regél mert milyen jo vele meg ilyesmi.
Kérd meg az apját tanuljon vele Ő is, mert úgy érzed, hogy Ő így csak megutál. Hátha a párod észbekap és leül Ő is tanulni vele, hogy ne csak a jó oldalát nézegesse az éremnek. Ilyen korban a gyerekek nem szeretnek tanulni én sem szerettem.
23/N
Sajnos az apa keruli ahogy csak lehet a nevelés ezen részét.
Hogy mondhat neki olyat hogy"siess megtanulni megyunk ki sétálni."hogyan lehet gyorsan megtanulni????ráadásul nem egy fenomén tanulo neki idobe telik.
Én mindent gyorsabban megtanultam, ha motiválva voltam valamivel.
¤
Tipikus eset. Apuci nem vesz részt a nevelésben, ha nála van néha a gyerek, akkor mutatja, hogy nála felhőtlen lenne az élete, ajándék, játszás, no tanulás, no elvárások.
Anyuka meg próbál a gyerekből normális embert faragni, noszogatja, hogy tanuljon, ha a gyerek beteg, vagy elszenevd valamit, akkor ő a lelkiszemetes. De persze ő a rossz, mert nem mutat illúziókat. Valószínűleg ha az apjánál lakna, nem lenne belőle senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!