Andrássy vezetéknévhez milyen szép lányneveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Két keresztnevet szeretnénk neki adni, de nem tudjuk, hogy mindkettő rövid legyen-e, vagy az egyik hosszabb, mindenképpen valami elegáns keresztnevet választanánk, de olyat, ami külföldön is megállja a helyét, mert én csak félig vagyok magyar és fél éven belül külföldre költözünk.2011. dec. 15. 17:38
11/23 anonim válasza:
szerintem lehetne az egyik név olyan, aminek van "külföldi megfelelője" például Elenor, Karoline de még a Lilian is szép, a második neve viszont valami igazi magyar név, ami szépen hangzik és nincs párja külföldön, én büszkén viselném kint azt a nevem, például Boglárka, Tünde, Emese
De egyébként még szép név a Fédra, Hermina, Zsaklin (így magyarul leírva nem szép, de ha külföldre mentek akkor szép lesz x) ) Dorottya.
Majd írd le hogy döntöttetek! :)
12/23 anonim válasza:
Az unokanővérem is ezt a vezetéknevet viseli Ő Beáta
13/23 anonim válasza:
Van egy ismerősöm ő Andrássy Jane.Szerintem szép név.
14/23 anonim válasza:
Szerintem a fentiek közül az Izabella, Auróra, Eleonóra, Karolina, Dorottya (bár ezt külföldön nem fogják tudni rendesen kimondani) a legjobbak. A dallamosságot figyelembe véve általában az egy hosszú, egy rövid a nyerő. Másik félről milyen származású vagy? Esetleg egy olyan eredetű nevet is kereshetnétek. Milyen habitusú a család? Talán az Izabella a leguniverzálisabb, bár az y, i egymás mellett...Mondjuk külföldön amúgy is fordítva használnátok, nem?
15/23 anonim válasza:
Andrássy Kitti Dorottya (Kitty Dorothy)
Andrássy Lejla Dóra (Dora Leila)
Andrássy Katalin Kitti (Kathlin Kitty)
A. Nóra (Nora, Nory)
A. Viktória (Victoria)
Sára (Sara, Sarah)
19/23 anonim válasza:
Katinka.
Meglátod, majd felnő a névhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!